Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konfiguracje do Vegi..

dominikdms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

mam pytanie odnoszące się do vegi - fe 27pp 8irkow i apis , 4lf4 wszytsko to na 16lvl.. i jest pytanie.. bo zauwazylem ze zmieniajac w dronach polozenie lf4 albo oslon zmienia sie wartosc ataku i oslon..

np. przez pol godziny kombinowania uzyskalem niesmaowity wynik.. pewne umieszenie oslon daje 100tys wiecej oslon na statku.. i to nie jest bug bo gdy zmienie jedna oslonke wsyztsko sie zmienia..

a co do ataku tez da sie ustawic zbey konto bilo wiecej.. ja np z pewnym ustawienien na designu +5% do ataku i 10% na atak bije na vedze po 40~45kola.. a z rsb ponad 64tys.. to by bylo ode mnie. jak by ktos chcail poznac ten sposob prosze napisac a z mila chcecia podam bez boosterow na sepromie bije vega po 34kola.. bez designu na atak..

Jak ktos ma podobne spostrzezenia moze je tu zamiescic

//Brak prefixu.

Alt nie boli...

S.

Opublikowano

po pierwsze to mozesz sobie wyliczyc ile drony maja procent ataku i oslony po drugie gdyby byl bug na to ze wartosci sie zmieniaja juz dawno na mpc by hustala lawina tematow po trzecie skoro na 16levie masz tam te swoje dodatki plus lasery to nie ma sie co dziwic ze ladujesz niezle jesli chodzi o obrazenia !! pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

chyba nie zrozumiales co napsialem. jak wyjme chociaz jedna olsonke albo je przemieni to nie mam juz 100tys wiecej oslony mimo ze te same oslonki beda w dronach..

Opublikowano

Po co głupio pytasz czy ktoś chce? Napisz od razu a nie spamujesz kilkoma postami

Ale za zabranie mi czasu też Ci go zabiorę, podam przepis na chleb z masłem:

-chleb

-masło

//Tia... A teraz mam masło posmarować chlebem.

Suchar lamo.

S.

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Po co głupio pytasz czy ktoś chce? Napisz od razu a nie spamujesz kilkoma postami

Ale za zabranie mi czasu też Ci go zabiorę, podam przepis na chleb z masłem:

-chleb

-masło

//Tia... A teraz mam masło posmarować chlebem.

Suchar lamo.

S.

lama to moze byc z cb. troche kultury osobistej.. ale jak ktos kiedys mowil: kulture wynosi sie z domu.. no ale coz.. nie wnikam ;)

apropo jak juz tak piszesz zbey podal to podaje .tylko prosze o nierozpowszechnianie na innych forach ;)

1irys - 2oslony 5lvl (havoc na tym dronie)

2irys- to samo co w 1

3irys - 2 solony zwykle

4 i 5 irys tak samo jak 3

6irys- 2 oslonki 5lvl

7irys 2 solonki zwykle

8irys- 1oslona 5lvl 2 solona 4lvl|

apis- 2oslony 5lvl i havoc

Opublikowano

no jesli havocki w to wladujemy to jest to mozliwe vega staje sie prawie golcem tymbardziej ze masz rozwiniete je na lvl 16 czyli golce ktore nie maja tego a sa full elitami z dziesiecioma dronami to tak jest wiec po co to pytanie ... ciesz sie tym ze gole mozesz bic .... @ up @resume nie narzekaj inni tego jeszcze nie maja...pozdrawiam

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Witam.

mam pytanie odnoszące się do vegi - fe 27pp 8irkow i apis , 4lf4 wszytsko to na 16lvl.. i jest pytanie.. bo zauwazylem ze zmieniajac w dronach polozenie lf4 albo oslon zmienia sie wartosc ataku i oslon..

np. przez pol godziny kombinowania uzyskalem niesmaowity wynik.. pewne umieszenie oslon daje 100tys wiecej oslon na statku.. i to nie jest bug bo gdy zmienie jedna oslonke wsyztsko sie zmienia..

a co do ataku tez da sie ustawic zbey konto bilo wiecej.. ja np z pewnym ustawienien na designu +5% do ataku i 10% na atak bije na vedze po 40~45kola.. a z rsb ponad 64tys.. to by bylo ode mnie. jak by ktos chcail poznac ten sposob prosze napisac a z mila chcecia podam bez boosterow na sepromie bije vega po 34kola.. bez designu na atak..

Jak ktos ma podobne spostrzezenia moze je tu zamiescic

//Brak prefixu.

Alt nie boli...

S.

Mozesz mi na pw wyslac jak?

Opublikowano

no jesli havocki w to wladujemy to jest to mozliwe vega staje sie prawie golcem tymbardziej ze masz rozwiniete je na lvl 16 czyli golce ktore nie maja tego a sa full elitami z dziesiecioma dronami to tak jest wiec po co to pytanie ... ciesz sie tym ze gole mozesz bic .... @ up @resume nie narzekaj inni tego jeszcze nie maja...pozdrawiam

Ale pod wzg. HP nigdy nie stanie się golcem.

Opublikowano

Mozesz mi na pw wyslac jak?

upośledzony jesteś?

"

apropo jak juz tak piszesz zbey podal to podaje .tylko prosze o nierozpowszechnianie na innych forach

;)

1irys - 2oslony 5lvl (havoc na tym dronie)

2irys- to samo co w 1

3irys - 2 solony zwykle

4 i 5 irys tak samo jak 3

6irys- 2 oslonki 5lvl

7irys 2 solonki zwykle

8irys- 1oslona 5lvl 2 solona 4lvl|

apis- 2oslony 5lvl i havoc "

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...