Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomoc hosting !

Vusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zamowic na tym hostingu 2gb ... i pytanie brzmi czy ten hosting jest dobry? Mam teraz na ownserver francje i moge powiedziec tylko : ZE TO JEST JEDNO WIELKIE GOWNO NIE KUPUJCIE TEGO !. Chodzi mi o to zeby nie bylo crashow lagow i cofek... 2gb uciagnie okolo 35 slotow ? :https://www.sored.pl/oferta_minecraft.html

Opublikowano

Bardzo dobry hosting z tego co wyczytałem, ale jak masz kolege/ znajomego kogokolwiek, który miał tam serwer, spytaj się go czy był dobry. Ja teraz żałuję, że mam craftserve.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Mi chodzi glownie o to zeby server sie nie crashowal bo np nie bd mnie caly dzien na 2 dzien wchodze server nie dziala okazuje sie ze byl crash i server pochodzil tylko godzinę ... tak wlasnie trace graczy na tym ownserver mam nadzieje ze na tym hostingu tak nie ma

Opublikowano

Mi chodzi glownie o to zeby server sie nie crashowal bo np nie bd mnie caly dzien na 2 dzien wchodze server nie dziala okazuje sie ze byl crash i server pochodzil tylko godzinę ... tak wlasnie trace graczy na tym ownserver mam nadzieje ze na tym hostingu tak nie ma

Ja miałem podobnie na craftserve. Nie bierz tych mineserv craftserve ownserve itd. bo to jest tak na prawdę gówno. Weź SoRED. ;]

Wczoraj dostałem e-mail'a od craftserve, że miałem masę błędów na mapie i już je usuneli. Dziś była cofka o ok. 20 minut. Nie dawno serwer mi nie działał przez 3 dni i dopiero po trzech dniach odpowiedzieli, że mieli problemy i dostane te 3 dni gratis w ramach rekompensaty, już tydzień czekam do tego się upominałem i dalej nie dostałem... Kiedyś mieli problemy i mi się mapa usunęła. xD

Opublikowano

Ok dziękuje czyli SoRED utrzyma bez problemu te 35 slotow na 2gb 24/7 bez cofek i crashY ? : )

Na 90% tak, jak nie kupisz to nie sprawdzisz. :P

Opublikowano

Utrzyma i 40 osób. sam posiadałem tam server. Przy 44 graczach były delikatne lagi ale tylko dlatego że miałem 3 mapki na servie. Jak wszyscy grali na jednej to nawet przy 44 osobach lagów nie było. Zdecydowanie polecam

Opublikowano

Mi chodzi glownie o to zeby server sie nie crashowal bo np nie bd mnie caly dzien

To czy serwer się crashuje zależy od twoich pluginów i plików serwerowych a nie od dedykowanego

serwera

Tylko to chciałem dodać

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

MixSie - mialem chyba z 5 paczek serverowych na kazdej sie crashował ;) I mam problem chcialem sie zarejestrowac na sored to pisze : niewlasciwy format kodu pocztowego a dobrze wpisalem i wgl ...

Opublikowano

@up

Kogoś czy swoich?

Jeżeli kogoś to się nie dziwie, jeżeli swoich

to je odpowiednio skonfiguruj i pamiętaj że

niektóre pluginy są zbędne, a nie które że sobą

kolidują

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Mąki miałem nie umiem sam robić pluginów : O a pozatym mialem tylko pare bo to survival auth me command bok itp odpowie ktos o tej rejestracji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...