Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Borderlands

Wędzarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z grą Borderlands GOTY, a właściwie mój kolega, mianowicie jakiś czas temu kupiliśmy tę grę na steam w czasie promocji (oczywiście obaj mamy oryginalne wersje na platformie steam), ściągnąłem Borderlands, z racji tego ze kolega ma słaby internet zrzuciliśmy pliki z mojego komputera na jego (z grą borderlands), wszystko ładnie chodziło. Kolega oddał komputer do naprawy, wrócił, i chcieliśmy zrobić tak samo, ale nie chce działać... Gdy chcemy uruchomić grę steam ładuje grę, a po pewnym czasie wyskakuje błąd. (nie mam teraz dostępu do jego komputera) Większość problemów związana jest z plikiem Borderlands.exe znajdującym się w \steam\steamapps\common\borderlands\Binaries. Czy jest jakaś możliwość pozbycia się tego problemu, czy kolega będzie musiał ściągać pliki, aby mógł uruchomić grę, na nowo.

Jeżeli gra wcześniej chodziła nie muszę przypominać, że to nie może być problem z komputerem, jednak może być coś z aktualizacjami steam/Borderlands.

// w dziale obowiązują POLSKIE prefiksy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...