Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie hasła

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. otoz ostatnio wspominalem z kumplem jak gralismy kiedys razem na jednym koncie na pewnym serwerze metin2.PL i postanowilem wejsc w ranking- patrze a postac rzeczywiscie nadal istnieje i ma sie dobrze.tylko ze... nie pamietam hasla do maila na ktorym ono bylo, a mail byl zrobiony kawal czasu temu, a chcialem go zmienic i grac samemu bez obaw o kradzieze itp. otoz moje pytanie brzmi: moze ktos z was ma poczte na tym hostingu i wie jaka jest cala koncowka maila, poniewaz login jeszcze moze jakos sobie rozgryze sam:

tutaj_jest_moj_login@s?????.?? <--- a o to mi sie rozchodzi.kojarzy ktos??

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Hmm jedyne co mi przychodzi do głowy to @strefa.pl Ale wątpie by to było to

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Także przychodzi mi do głowy tylko @strefa.pl - może podasz pełną nazwę???

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

wiesz, pelnej nazwy nie podam bo byl to alternatywny mail wiec wiesz, zakladalem go dawno i nie pamietam jakie dalem przypomnienie hasla wiec nie wiem czy ryzykuje. wiesz, bylem duzo mlodszy wiec przypomnienie moglem dac np. 3+5 :P

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Heh no to niestety jedyne co ci zostało to nie zmieniać konta i grać bez mejla

Opublikowano

Wiem że na niektórych serwisach są nazwy takie jak @sloneczko @serduczko @stokrotka itp... Może takie miałeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...