Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW3 vs BF3 - Czyli pojedynek, graficznych gigantów

Overlord.

MW3 vs BF3  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz (pod wzgl?dem, klimatu i kampani)?

• Battlefield 3
      92
    • Call of Duty Modern Warfare 3
      86
  2. 2. Co wolisz (pod wzgl?dem d?wi?ku, efektów i grafiki)?

• Battlefield 3
      141
      37
  3. 3. Co wolisz (pod wzgl?dem liczebno?ci graczy i multiplayera)?

• Battlefield 3
      120
      58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny bez sensowny temat.

Grafika i cała reszta to BF3.

Kampanie, multi. MW3

BF3. Przesadzone wymagania. Gra robiona aby zarobić dużo.

MW3. Gra robiona dla fanów których grafika nie obchodzi tylko klimat.

NIE LICZY SIĘ GRAFIKA TYLKO GAMEPLAY.

Kolejny, bezsensowny? Bezsensowny jest twój post.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pod każdym względem MW3 , BF3 jak dla mnie straszna kiszka kampania nie wiedziałem nawet kiedy i THE END ... o MP nie wspomnę bo szkoda włączać , chyba każdy kojarzy betę BF3 ahhaha bug przerastał kolejnego buga ;D

wiesz od czego jest wersja beta ? właśnie od tego... mówisz o grze która była niedopracowana... myślisz że jakby było z MW3 gdyby dali betę ? o.0 DICE pomyślało o każdym i każdy z nas mógł sprawdzić czy BF mu wejdzie, bez potrzeby kupowania gry, dla tego też wyszła wersja beta...

Oj tam, ale z gier FPP jest on raczej 2 (po BF'ie)

@EDIT

Sorry zapomniałem o Crysis'ie

no chyba nie... jest wiele gier FPP z o niebo lepszą grafiką niż MW3

np. bulletstorm, Rage, czy nawet Deus Ex HR.

@Helghast

no dokładnie... w BF3 także masz szybką rozgrywkę dzięki trybom DM a żeby na Conqueście nie biegać pół godziny używa się pojazdów...

EXPmIpC.gif

Gość malutki688
Opublikowano

ja pitole, jak mozna sie wypowiadac na tge,at gry w ktora sie praktycznie nie gralo -__- kazdy argument fanboja coda polega na rozgrywce-__-

zapraszam na kanaly tdm i gwarantuje wam ze macie tam 1000x grywalnosc niz w codzie-_- zawsze bylem fanem coda ale kiedy zaczalem grac w bc2 zmienilem zdanie.Pograjcie wbijcie 10 ptaszka i wtedy pogadamy.bf to wiele mozliwosci gry, grafika,pojazdy,osiagniecia, bugi nie niszcza gry tak jak w codzie (np boombstealth) w bf-ie zeby zabic trzeba umiec strzelac i camperzy nie maja czego robic dlatego mniej osob woli grac w bf-a:) takie dyskusje nie maja sensu bo fanboje coda nigdy nie przyznaja racji wobec bf-a, a bf jest lepszy (mw niczym sie od siebie nie rozni, niczym)

rozumiem ze wolicie grac w coda i lepiej wam sie w niego gra ale nie mozna mowic ze jest lepszy bo to nei jest prawda.kolejna sprawa to czity, w bf-ie spotkac czitera to zadkosc (na 250 h gry widzialem 2lub 3) moge dac linka do b logga jak ktos chce go raportowac)

w mw 3 hacki to porazka, szybkie sposoby na wbijanie lvl-i,no i aimboty,wh i haxy zmieniajace serie ofiar-_-

i nie pisac ze bf jest chujowy na konsole bo DICE pisalo ze ta gra bedzie na PC a konsola to dodatek,tak samo z kampania,bf zawsze byl robiony pod multi, i nie wiem kto dzisaj kupuje gre pod sp (oczywiscie w grach typu cod,bf)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Single-MW

Multii/Grafika -BF

Pojedynek graficznych gigantów?Jest naprawdę bardzo dużo gier które mają lepszą grafikę od MW3.Gry w 2007 miały podobną grafikę.

CRYSIS 2007

crysis2-dx11-generic1.jpg

COD MODERN WARFARE 3-2011

call-of-duty-modern-warfare-3-20111107033324060.jpeg

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Single Player - zdecydowanie MW3 , battlefield 3 pod tym względem mnie rozczarował

Multi Player - Battlefield 3 , bardziej rozbudowany trudniej wbić maksymalny poziom niż w MW3 :)

Co-Op - Battlefield 3 i MW3 na równo.

Może jestem wyjątkiem ale obydwie gry bardzo mi przypadły do gustu :)

random.jpg

Opublikowano

Battlefield rozczarował pod względem Kampanii. MW3 przekonuje tylko właśnie kampanią, która jest przebojowa itd. Gdyby połączyć te dwie gry to myślę że byłoby coś idealnego. Niestety w MW3 grafika to klapa, a Battlefield miażdży grafiką.

Tak czy tak nie wiem czemu, ale lepiej mi się grało w MW3. Fabuła to jednak coś więcej niż grafika.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

W battlefield 3 możemy używać pojazdów, samolotów i wiele innych możliwosci transportu, tego właśnie nie ma w MW3, na dodatek battlefield 3 jest utworzony na nowszym silniku, dzięki czemu wymagania gry są większe.

Call of Duty: Modern Warfare 3 jest według mnie o wiele lepsze od BF3, gra jest utworzona na starszym silniku, dzięki czemu starsze komputery bez problemu mogą grać na maksymalnych ustawieniach graficznych, przykładowo gram na najlepszych ustawieniach w MW3, grafika ustawiona na Ekstra, jest około 50 fpsów, a battlefield nie mogę nawet odpalić.

Wybieram MW3.

Opublikowano

Kampania to oczywiście MW3.

Efekty i dźwięk w Mw3 były dobre lecz tu wygrywa BF3

Multi; Mw3 o niebo lepsze.

Bf3 - 7,5/10

MW3-8,5/10

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja napisze normalnie a nie wszyscy się kłócą co dobre co złe

to tak jeśli lubisz biegnąć i zabijać ludzi jak leci to - mw3

a jeśli lubisz kampić i grać drużynowo to - bf3

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Cod jest beznadziejny tylko chodzisz po małej mapie i strzelasz nie da sie do niczego wsiąść (może jakiego miniguna na mapie) a w BF3 jest jak prawdziwy symulator wojny :P:P:P:P

sygnatura_player1.png

Opublikowano

MW3 gówniana grafika. Widzieliście koła w samochodach?

post-45419-0-08360800-1326325587.png

Crysis 2 gniecie MW3.

Według mnie to jest przebita opona :]

a tak pod każdym względem wygrywa COD MW3

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

W gry serii Call Of Duty gram od pierwszej produkcji, wedlug mnie od pierwszej do ostatniej czesci gra jest bardzo dobra. MW3 jest kolejna jeszcze lepsza produkcja. Wszystkich fanatykow takiego typu gier zachecam do rozgrywki single jak i multiplayer.

Na koniec dodam z niecierpliwoscia czekam na kolejna produkcje. BFa 3 nawet nie instaluje

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Up

Why? Dlaczego nie instalujesz? Bo lubisz tylko COd-y to żadne wytłumaczenie...

Opublikowano

MW3 zdecydowanie, grałem w to i w to.BF3 nie przypadł mi do gustu,jakoś ogólnie faworyzuje cod'a , nie lubię serii battlefield.

Gng8i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...