Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Warfare 2 vs Mordern Warfare! Prosze o pomoc w wyborze

TheBestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

postanowilem wrocic do serii call of duty;d dlugo wytrzymac bez tej gry nie mozna! ale przejde do sedna sprawy

zastanawiam sie co kupic, wczesniej gralem duzo w coda 4 mw na pozyczonym cd keyu od kolegi, gralo sie fajnie, nawet przyzwoicie mi szlo, potem kupilem od teog samego kolegi coda 5 w nadzieji ze bedzie tak samo dobry (nawet lepszy) jak czworeczka, bo szczerze to wole klimat 2 wojny, ale troche mnie rozczarowal brak ludzi( bo sama rozgrywka jest super) w 4 bylo pelno serwerow, oryginalnych a i tych cracked tez bylo, a tutaj w 5, 2 serwery cracked pelne, 2 puste,a oficjalne serwery puste...czesc piata chyba umarla

teraz zastanawiam sie co kupic, mw1 za 15 zl (cd key na allegro) czy konto steam do mw2 na allegro za +/- 40 złociszy.

Jesli ktos ma czas i dobrze zna obie gry to prosilbym o przedstawienie roznic/podobienstw obu gier, jakie sa nowosci w 6 czesci, co jest na lepsze a co na gorsze? Ilosc serwerow, polskich i zagranicznych, w co tak na oko gra wiecej ludzi i ta platforma steam, nigdy z niej nie korzystalem, jak to dziala? i czy taki cd key czy tam konto steam z allegro za 40 zl bedzie calkowicie legalne? gre bede mogl pobrac z sieci?

Pozdrawiam!

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

Zagraj sobie w MW 2 na alterze to zobaczysz, no a każdemu podoba się inna gra nie ma co pisać. Ja wybrałbym MW2,lecz nie wiem po co kupywać skoro alter jest za free

fjlw0o.jpg

Opublikowano

MW2 zdecydowanie.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

ok ja bym proponował MW2 AlterIWnet

co to jest zapytasz

a wiec alterIWnet to ulepszona wersja Steamowego MW2 ma wszystko co potrzebuje cod:

server lista

mozliwosc lobby z modami(bez szansy na bana)

JEST ZA DARMO

duzo polskich serwerów wiec nie bedzie ci sie nudzic na na steamie bo na steamowym NIE ma serwer listy :(

Wiec AlterIWnet kazdy to ci powie tyle odemine

jak pomogłem polub mego posta prosze

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

a moze BlackOps?

panie UP a czemu ? grywalnosc/fajniejsze mapy/bron/grafika ?

BO nie polecam, lepszy MW2.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

polubilem! okej, narazie to kupuje cd keya do Modern Warfare 1. pogram troche i sciagne tego MW 2 to co ty mowisz i zobacze czy to jest

no wlasnie troche poczytalem i odstrasza mnie brak serwerow w tym mw2, troche to glupie

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...