Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupowac sm?

Luportiga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem aukcje na all*gro oferta 1250 SM za 70 zł czy to sie opłaca kupic ? czy mozna kupic gdzies taniej? Dzieki za odp ale wracam na PL i nie wiem jak teraz oferty chodzą

fffffffa.png

Opublikowano

Ja polecam ci zdobywać SM przez klikanie w reklamy / wypełnianie ankiet..

A jeśli ci się nie chce to kup te z allegro. Cena jest dobra

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Tak, sponsor Pay poszukaj dogodnych reklam / ankiet jest ich na prawdę wiele a jak coś to zmieniaj IP na USA / Niemcy / Francja ; )

Opublikowano

w sponsor pay polskim mało mozna zdobyć trzeba bawic sie w zmiany IP ? bo na zakupy potrzebuje około 800 sm długo zajmie ich zdobycie?

fffffffa.png

Opublikowano

Moja propozycja jest owa. Zainstaluj team speaka znajdź kumpli z gildią i oni Ci pomogą. Pierdziel Is ,bez tego naprawdę da się wiele zrobić. Opłaca się ,ale grosza bym nie wydał na coś wirtualnego POZDRO

Opublikowano

w sponsor pay polskim mało mozna zdobyć trzeba bawic sie w zmiany IP ? bo na zakupy potrzebuje około 800 sm długo zajmie ich zdobycie?

Jeżeli będziesz wypełniał dużo warte reklamy to nie wiele. Ja np gdy grałem w Warrock premke miałem w 3h.. A na allegro 12 zł kosztowała ;)

Opublikowano

Jeżeli ten ziomek na allegro ma dużo pozytywów to ja bym brał z allegro, bo to jest po okazyjnej cenie.

Jeżeli chodzi o jakiś inny sposób to dla mnie najlepszy SponsorPay ;]

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

dzisiaj sprzedał juz 1 pakiet ma 7 pozytywów zero negatywów zostało tylko 5(pakietów) z waszych wypowiedzi wynika ze sie opłaca to biore zanim znikna :)

Dzieki wam

jakby ktoś jeszcze chciał skorzystac to gg podam link ;)

fffffffa.png

Opublikowano

Ja bym brał, też bierz.

Pozdrawiam i gdybyś mógł to proszę o Lubię To.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...