Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie [.us]

MoHa15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje SPOLSZCZENIA do metin2.us (amerykanski global). Nie chodzi mi o zadne hacki oraz o metin2mod'a lecz o zwykle spolszczenie, to ulatwi gre, shopy itd bo angielski umiec to umie, ale KU nie rozpoznaje:)

Czy mialby ktos wlasnie takie LEGALNE spolszczenie do amerykanskiego clienta?

Jesli tak prosilbym tutaj...

Dam "lubie to" i "5" w profilu:)

Z góry dzieki!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Metin2Mod... Dlaczego nie ? Nie musisz używać na nim dodatkowych opcji.. Potraktuj to jako spolszczenie ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

@Lajek

Teoretycznie tak, zreszta ja nie chce nic uzywac takiego, ale poprostu us tez ma swoje zabezpieczenia i wole sie nie bawic w mody zeby bana nie wylapac ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to innego spolszczenia raczej nie znajdziesz. Według mnie na modzie możesz spokojnie grać.

Opublikowano

Wlasnie jeden Polak mowil ze na spolszczeniu gra jak zapytalem go o nazwe jakiegos tam ku, potem zapytalem czy to spolszczenie to KMRmod , odpisal ze nie ...

Dlatego tutaj o to napisalem:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Można zrobić swoje spolszczenie ale jest na prawdę trudno. Oraz trzeba znać pongi itp..

Opublikowano

Ja sie na tym kompletnie nie znam, jestem zwyklym "playerem" ale na mpcforum siedzi wielu ludzi ktorzy sie chociazby na tym znaja i zapewne czesc z nich anwet ma takie cos / wie jak to zrobic wiec jesli ktos by posiadal prosze o wrzucenie:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Przykro mi to stwierdzić, ale jeśli chodzi o spolszczenie to tylko www.metin2mod.tk.

Inaczej nic nie zrobisz, chyba, że umiesz robić spolszczenia.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

No ale pewni jestescie ze za to bana nie wylapie? Bo troche jednakowoz szkoda byloby mi tego czasu ktory poswiecilem na gre :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Słuchaj, ja głowy nie dam że bana nie dostaniesz, lecz jak nie bd używał opcji tego moda to zmniejszysz ryzyko. Grałem na US / SG na modzie kilka miesięcy i bana nie dostałem. Więc jak chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...