Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Permy za zalogowanie

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-321734-0-38174300-1326298697.gif

To trzeba sie zalogowac 3 razy w tygodniu. To moge 3 razy w jeden dzien? Czy raz na 1 dzien przez caly tydzien?

@Edit

Sory za prefiks bo mi sie pomyliły literki...

beznazwygr.png

Opublikowano

a ja sie zalogowalem i nic nie dostalem :/

dopiero po zalogowaniu przez te 3 dni dostaniesz...czyli w piątek ;)

(jeżeli bd się logował codziennie).

ehh.:)

Opublikowano

Muszę się tylko zalogować ? Bo coś tam czytałem na szybko i tam pisało coś o zrobieniu 30 killi czy coś takiego :D

Jutro będą nowe Daily Jobs, za zrobienie poszczególnych dostaniemy te itemki (te które będą na perma za zalogowanie) na 1 dzień.

@DOWN

No, tak jakby :P.

Opublikowano

@up

Jakie 3 godziny? Bo nie ogarniam.

@Topic

To znaczy, że jak się zaloguje dzisiaj, jutro i pojutrze i mam perm? Nie musze nic grac tylko wejsc na chwile?

beznazwygr.png

Opublikowano

ale jak sie zalogujesz to i tak bedziesz musiał grac 3godz to i tak joby zrobisz

O co ci chodzi? Wystarczy zalogować się 3 razy w tygodniu zgodnie z rozpiską i w środę po konserwacji zostaną rozdane permy.

A Daily Joby są na kille, zrobisz 30 killi i dostajesz item na 1D. Zajrzyj do Spisu Eventów.

Opublikowano

A wiece może jakiej pojemności jest plecak ? co dodaje bandmka ? i czapeczka ?

http://www.mpcforum....versary-update/

Max podał w tym temacie szczegóły, nie wiem czy to prawda, zobaczymy jutro, kiedy będzie można je dostać z Daily Jobs.

Elite Backpack - 3slot / -5 speed (1slot 0 speed )

Elite cap - 7% speed (+1 speed)

Elite Bandana - 30% stamina (probably 0)

Opublikowano

Moim zdaniem nie napalać sie tak bo na perma dostaje sie szmelc czyli 3rd Anniversary a za daliy job dostaje się "Elite 3rd Anniversary " czyli całkiem inne rzeczy.Elite jest do kupienia za nx

Opublikowano

Dzisiaj byłem lekko ciekaw jakie są te itemki :] no i zrobiłem joby patrze a tu +7 speeda do tego +30 staminy

i plecak z 3 slotami ... pozdro normalnie nie chce mi się wierzyć żeby nexon dał takie itemki! Większośc ludzi

jak chciało item np z +7 do speeda to musiało ładować w nx a teraz dostanie coś za free na perma ?

sygnayr.png
Opublikowano

Dzisiaj byłem lekko ciekaw jakie są te itemki :] no i zrobiłem joby patrze a tu +7 speeda do tego +30 staminy

i plecak z 3 slotami ... pozdro normalnie nie chce mi się wierzyć żeby nexon dał takie itemki! Większośc ludzi

jak chciało item np z +7 do speeda to musiało ładować w nx a teraz dostanie coś za free na perma ?

Te itemki z Daily Jobs to nie są te same itemy, które będą na perma, te z Daily Jobs mają dopisek "Elite", od 18 będzie je można kupić za NX.

Te co mają być na perma wyglądają tak samo, ale nie mają dopisku "Elite", więc na pewno będą słabsze statystykami.

Opublikowano
(1slot 0 speed )

(+1 speed)

(probably 0)

Raczej takie staty.

Inaczej gówno .

To z lvl'a jak dostajesz coś na perm to ma lepsze staty.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A myślałem że na urodziny CA dodadzą coś fajnego a nie jakieś badziestwo jak rok temu -.- takie same itemy były tylko niebieskie

sygnayr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...