Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 3rd Anniversary Update

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak myślicie będą jakie bedą już 3 roczne Anniversary ?

1rd Anniversary było :

-Ognista Czapka

-Ognista Bandana

-Ognisty Plecak

2rd Anniversary :

-jakiś Hełm

-Maska

-Plecak

3rd Anniversary :

?

?

?

jak myślicie co mogą dać :P , powtórzą tradycje perm gears ? , czy może czymś innym zaskoczą ^^ ?

Opublikowano

Możecie powiedziec ile trwa ten event? Bo mam troche mało gp a przyda mi sie nazbierać.

Nie pamiętam ile rok temu trwał ten event

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

nie wiem dokładnie , ale wiem że będzie wyprzedasz broni za NX (nie wiem czy pare , czy jakieś określone ) , i jakieś gears nx przecena i powinny być gears 3rd ... coś na głowe , plecak , twarz , tak było co roku i może teraz będzie o ile nexon nie będzie zdarty ... i nie wymyśli czegoś innego , po nim się wszystkiego można spodziewać

PS: ehh są eq free perm gears ale zje... ;/ , spodziewałem się czegoś lepszego no ale cóż

Opublikowano

To dodali coś wgl??? Bo w inboxie nic nie mam, w sklepie nie widze zadnych ofert nowych ani nic :/ Jeszcze update a wszedzie pelno hackerow...

­

Opublikowano

jakie nie ogary z was na stronie nexona napisane jak wol ze za logowanie sie dostaje sie czapke bandane i plecak zapewne wszystko doda PIECU bo on sie zajmuje dzialme eventow...

Opublikowano

jakie nie ogary z was na stronie nexona napisane jak wol ze za logowanie sie dostaje sie czapke bandane i plecak zapewne wszystko doda PIECU bo on sie zajmuje dzialme eventow...

Dostaje sie na perma ale np. od 11.01. do 18.01 jest bandana w tygodniu musimy sie zalogowac w 3 wybranych dniach i dostaniemy bandane na perm

Chujnia miało być cos na perma za gp :<

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Za zalogowanie nic się nie dostaję... Nie wiem czemu ale Nexon nie dał tych czapek itp. do sklepu ani do Daily Jobs... Czyżby kolejny Fail ?

Opublikowano

Jeśli będą bronie na perma to wykluczam ump,g36 i jak się nie myle to była jesze snajpa teraz pewnie dadzą mg wypszedasz będzie z nx a co dadzą zapewne chełm plecak i albo maske albo bandane albo dadzą gogle

634534203295449218.png
Opublikowano

Żadnej wyprzedaży perm broni nie będzie -.- Zobaczcie sobie w spisie eventów, a nie gadajcie co będzie bo nie będzie...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Hahha..

Takie zielone ...na perm pewnie.

Takie badziewia.

Mym zdaniem nie zaskoczą...może kalike dadzą xD

Wyprzedaży ?

Nein.

Wgl. nic tylko to :)

A tak wgl. paczaj obrazek niżej :

ibBEyy.jpg

A tutaj pewne* przedmioty jak bd , napisane wczoraj na forum :

00CNT-5a83ecaa-4eda-4911-97f1-ee11cbb81057.jpgElite Backpack - 3slot / -5 speed (1slot 0 speed )

00CNT-147bcce0-fce1-49fe-bb16-77777abee31c.jpg Elite cap - 7% speed (+1 speed)

00CNT-fdb29c8d-d1e9-48cf-a0f8-1a6cdde89bd1.jpg Elite Bandana - 30% stamina (probably 0)

Oraz wyżej wspomnianej kaliki nie bd :(

Opublikowano

Wy tylko na darmówki liczycie, i tak te rzeczy to same śmieci..

Wątpię czy to będzie po raz 3, szczerze mówiąc wolałbym jakieś większe przeceny za GP, niż darmowe permy, które nic wielkiego nie dają

Mogliby coś lepszego i nowszego wymyślić a nie cały czas tym samym ludzi zabawiać

Opublikowano

120111_table_1_1.gif

trudno wejść na strone ca eu?

// trudno nie powtarzać po innych ? 5 % / Bebson

Opublikowano

Może na wakacje, jestem prawie pewien że dadzą ale nie Kalike tylo Vievty's i nie do Inboxa tylkko do Shopu za NX.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
ale żeby coś dostać na od dzisiaj (sroda ) i zaloguje się 3 dni do (soboty ) to dostane już te czpe albo plecak ?

Za zwykłe zalogowanie sie tylko ?

Tak , zawsze dawali w środe po konserwacji :)

Nie 3 razy w jeden dzień , ale 3 razy w tygodniu.

Opublikowano

Daily jobs są nowe z czapkami itd na 1 dzień :D

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...