Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Host

Maciol42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

a rocznie to nie zauważyłem , powiem tak nada Ci się na 20 slotów ;) Tylko będziesz musiał umieć postawić napierw na tym serwer

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Postawisz max 32 sloty ale jak kolega wyżej napisał musisz wgrać server minecrafta.

@EDIT a z tym nawet ja mam problem :D

I przyłączam się jak postawić server minecraft ? :D na linuxie

Opublikowano

Tylko... Bo co 1GB miejsca na dysku na server???

Mi pliki po miesiącu zajmują ponad 10GB :D i to tylko 10GB transferu miesiecznie, czyli bardzooo mało jak na serwerek... :)

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

mi pliki do minecrafta zajmują 500 mega więc 4 serwery bym upchał :D

a do tego na tym hoście jest menadżer plików więc z odpaleniem serwera nie było by problemu :)

Opublikowano

Nie rozumiesz że to hosting WWW???? Nie odpalisz tam serva!!! Zresztą rób jak chcesz, tylko potem się nie żal że straciłeś 42zł.

Opublikowano

SoRED.pl od 65zł, 2GB ramu, sam wybierasz ilość slotów ogranicz Cię aby ilość ramu, jeżeli chcesz coś z niższych półek to:

mineserv.eu, 80zł 40 slotów, 2GB ramu, 30zł 20 slotów, 1GB ramu, 20zł 10 slotów, 5 slotów 10zł, jest możliwość łączenia serverów, np. kupujesz tego za 80 i tego za 30 :) razem masz 60 slotów i 3GB ramu!!!  ;>>>

Opublikowano

rozumiem... to w takim razie jaki host polecacie? w jakiejś przystępnej cenie?

Tutaj masz spis:

http://www.mpcforum.pl/topic/483503-aktualny-spis-hostingow-oraz-cennik/page__hl__%2Bspis+%2Bhosting%F3w__fromsearch__1

Osobiście polecam SoRED.pl. Jakbym miał teraz wybierać hosting to właśnie ich bym wybrał. Teraz mam na craftserve i ujdzie ale szau nie ma. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...