Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Plugin XLevel

wiX121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem na forum i nie znalazłem tematu więc go napisze jednak nie będę się bawić w grafikę screany czy coś .

xlevel to plugin na serwery minecraft dodający klasy takie jak

-Warrior (wojownik)

-Archer ( Łucznik )

-Magician ( Mag )

-Priest (duchowny ,kapłan )

chcąc zobaczyć co jaka klasa potrzebuje do użycia skillu (czaru ) wpisujemy /xl see <nazwa_klasy>

Nim jednak będziemy mogli wybrać jedną z tych klas musimy nabić 1 level zabijając moby czy wydobywając materiały (najszybciej wbijamy level kopiąc )

Po wbiciu poziomu wyświetli nam się o tym informacja po polsku lub angielsku zależy od serwera .

aby wybrać klasę postaci wpisujemy /xl class <nazwa_klasy> np aby wybrać maga piszemy /xl class Magician (pamiętajcie aby pierwsza litera była napisana dużą literą )

dokładniej opisze jedynie Maga ponieważ opis każdej klasy i potrzebnych itemów jest jak wspomniałem w /xl see

aby używać czarów maga potrzebujemy patyk (stick) oraz do zmiany czarów książkę (book)

a więc mag do ma kilka czarów (w nawiasach jest napisany potrzebny poziom sprawdzić go możemy pod /xl stats

1)energy wave (*1) -fala energi

2)teleport (2) - teleportacja

3)icy wind (*3) -lodowy wiatr

4)leaves jail (*4 - więzienie z liści

5)lightning strike (5) - piorunowe uderzenie *?

1) jest to pierwszy czar nic nie potrzebujemy aby go użyć

2) nic nie musimy mieć

3)potrzebujemy śnieżki

4) potrzebujemy sadzonki drzew

5) potrzebujemy czerwoną pochodnie

Aby zmienić naszą klasę piszemy /xl reset yes

akcja ta spowoduje jednak usunięcie całego naszego poziomu i wszystko będziemy musieli "nabijać " na nowo

w sumie chyba tyle jak czegoś nie wiecie to piszcie w temacie a postaram się wytłumaczyć

nie reklemujemy serwerów minecraft w sygnaturkach RMCF1902

Oj tam , oj tam po prostu chciałem ich zaprosić na lepszy serwer :)

http://www.speedtest.pl/test/38018514

Opublikowano

Potwierdzam, widziałem lepsze, myślę, ze dla autora tematu 5% :P i zamykamy temat :)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

kotkowski to poradnik dla graczy bardziej a nie admina ;p

a dzialanie skilli ? po co jak spolszczyłem skille maga i można się domyślić co może robić np . fala energi czy lodowy wiatr według mnie wszystko jest opisane dobrze . Jeżeli czegoś nie umiecie zrobić to napiszcie o tym posta odpowiem i dodam to do tematu .

nie reklemujemy serwerów minecraft w sygnaturkach RMCF1902

Oj tam , oj tam po prostu chciałem ich zaprosić na lepszy serwer :)

http://www.speedtest.pl/test/38018514

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne ;D przydalo mi sie na servie z tym pluginem :) nawalam z piorunowego uderzenia ;D I ci co pisza ze to do dzialu Modding myla sie.. to jest tut jak obslugiwac plugina :)

• 9 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...