Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dropek do m2

rafcioza123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy dropkiem 35lvl z bojem przez tydzień do 2tygodni dam rade zarobić na dobry(sr30+ na najlepiej 35) fms +9 przy obecnych cenach na kronosie chociaż pewnie na innych serwach ceny są podobne. zawsze moge metki 40lvl na pustyni porozwalać jak w m2 za duzy tłok.

Opublikowano

Jak dołączysz do gildii i będziesz oddawał expa to z rękawicą przez 2 tyg. zapewne zarobisz. Wszystko zależy i tak od szczęścia , bo może dropić Ci cały czas KU warte 20kk albo 200k. Wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

z metinów 25-40 dropią KD +0/4,różne KU, z metina 40 kamyk duchowy.

i dużo przedmiotów mogą z bonami się trafić.

z metina 35 lvl może dropnąć z mobów przy respie : jelonek i fms.

a co do dropka - w m2 jak grasz dziennie sporo to na pewno zarobisz.

a z rękawicą w tydzień spokojnie zarobisz.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

teraz na Kronosie wlasnie najlepiej dropic Kamole .. moim zdaniem bo sam tam gram i wiem

ja dropie juz ponad miesiac i zarobilem moze okolo 200kk czyli nic grajac po 4h dziennie wbilem sura na Metki Smierci 2 dni i juz mam 100kk wiec polecam robie zrobic dropa na sohan na metki DIabla dziwne ze od 40 leca kamole tyle ich rozwailem i nic . :) tak samo 45 tez nic czesto mi tez lecialy na Metinach Twardosci ale lepiej juz bij metiny DIabla.

Opublikowano

Osobiście polecam ci metki 40 lvle ponieważz nich dropniesz item którego w m2 nie zdobędziesz a mianowicie Kamyk Duchowy bardo dużo warty. Dodatkowo zakup sobię 2x drop i przy odrobinie szczęścia w tydzień będziesz miał FMSa ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Wg. moich przeliczeń i ustaleń, na pewno Ci się uda zdobyć na tego fms'a, jak i na jeszcze jakąś fajną zbroję, lecz uprzedzam, wszystko zależy od szczęścia. Ja polecam stanowczo zrobić SM przez SponsorPay'a i kupić Rekawice Złodzieja ;]

Pozdrawiam i licze na lajka ;]

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...