Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] ma ktos link do dzialajacego biobota

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie. szukam dzialajacego biobota, bo niektorzy twierdza ze on wciaz dziala, moj nie moze ip mapy pobrac;/

i jezeli ktos ma wp ze skryptami skonfigurowane dzialajace tez bym poprosil, bo z tym tez zdania sa podzielone czy dziala czy nie

Opublikowano

biobot nie dziala!! mozesz usunac z kompa!!

@edit nie dziala poniewaz biolog zakonczyl rozwijanie bota po drugie jest starszy niz nowa wersja klienta pozatym szkoda ze nie czytasz forum .... bo wiedzialbys ze jak na razie ibot chodzi kbot stoi i pbdo chyba tez ( nie jestem pewny) ale jedno jest pewne biobot jest skonczony takze nie zawracaj sobie nim glowy.

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

biobot nie dziala!! mozesz usunac z kompa!!

@edit nie dziala poniewaz biolog zakonczyl rozwijanie bota po drugie jest starszy niz nowa wersja klienta pozatym szkoda ze nie czytasz forum .... bo wiedzialbys ze jak na razie ibot chodzi kbot stoi i pbdo chyba tez ( nie jestem pewny) ale jedno jest pewne biobot jest skonczony takze nie zawracaj sobie nim glowy.

wlasnie chodzi o to ze czytam i niektorzy twierdza ze im dziala tylk ze banu za to wyrywaja :) to samo z wp jednym dziala innym nie

Opublikowano

WP działa to fakt, ale nie skrypty podpinane do niego do darkorbit.

O Biobocie zapomnij, bo jeśli uda Ci się go włączyć to od razu ban leci na konto.

I tak jak @up jedynym (na razie) działającym botem (chodź nie w pełni) jest Ibot.

Opublikowano

no wiec skoro bociliscie to macie dzialajace bioboty i o to wlasnie prosze:) a to ze bedzie ban to nie wazne z tym se poradze:)

Opublikowano

no wiec skoro bociliscie to macie dzialajace bioboty i o to wlasnie prosze:) a to ze bedzie ban to nie wazne z tym se poradze:)

@ edit czytaj caly post.... nie dziala dzialal dopoki nie wprowadzili najnowszego klienta gry a za to ze bocilem po poprzedniej aktualki wykryli i zwarnowali czekam tydzien az odblokuja ( jednak co wtorki robia skan na boty ). pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

a no chyba ze tak:) no co wtorki robia ale coraz mniej wykrywaja;d hehe a sam mam kilka kont boconych i jakos ich nie wykrywaja nie wiem czemu;d a swoja droga to niezle z nich cwaniaki nam skryptow nie wolno uzywac a sami co wtorek puszczaja na legalu;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...