Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno licencji do IBota

DaRRtanG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Teraz mam zamiar kupić licencję do IBota.

Mam tylko jedno pytanie, Jak robię przelew przez PayPal, To nalicza mi + 25 % ?. Jeżeli np płacę za miesiąc 10.07 usd, To nalicza mi 25 % i płacę 12 usd z groszem ?. Z góry dzięki za odpowiedzi

//Brak prefixu.

S.

yolh.jpg
Opublikowano

Witam. Teraz mam zamiar kupić licencję do IBota :D.

Mam tylko jedno pytanie, Jak robię przelew przez PayPal, To nalicza mi + 25 % ?. Jeżeli np płacę za miesiąc 10.07 usd, To nalicza mi 25 % i płacę 12 usd z groszem ?. Z góry dzięki za odpowiedzi :)

tak nalicza ci dodatkowe 25 %, dlatego najlepiej poczekac na 23% upustu (na ogół raz w tygodniu) wtedy masz doliczone raptem 2 % i po co płacić w USD jak można w PLN i z tego co pamiętam to wersja 30 dniowa kosztuje wtedy 34 zł

Opublikowano

A podałbyś najwyżej instrukcję.. Bo ja tam widzę że tylko w dolcach da się płacić ;/

Wchodzisz na strone ibota i na swoje konto które już tam założyłeś. Wprowadzasz ID na które chcesz licencje i wybierasz zapłate 2pay, otworzy ci się nowe okno gdzie na środku masz do wyboru kraj lub show all (z listy wybierasz Poland bo po co ci inne) no i teraz niżej masz wiele opcji zapłaty np dotpay ukash paysafecard paypal, sklep żabka . wybierasz np: Internet payment options -> Dotpay collection (26) -> pko24przelew i pokażę ci się cena:

? Buy 9.67 IBot license IBot

? Sum to pay 39.88 PLN

? Minimum: 0.24 IBot license

wprowadzasz swój email(dostaniesz potwierdzenie transakcji i info o kupionej licencji) -> klikasz next, i przekieruje cię do strony twojego banku aby zaplacić. Po minucie masz licencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...