Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nx

Ziooooooło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dzisiaj zaladowalem 5500 nx co kupic 5 hazardów czy cos innego broni na perm mam duzo wiec bez proponowania zadnych broni

kup to co chcesz po prostu i co dla Ciebie będzie lesze...takie jest moje zdanie..to Twoje nx-y a nie kogoś stąd więc..powinieneś wiedzieć co sobie kupic...

ehh.:)

Opublikowano

Zostaw je coś mi się zdaje że na urodzinki nexona będą vievty case to Sb kupisz; ) Albo gp hazardy będą dawać po 2 to byś miał 10 :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zostaw je coś mi się zdaje że na urodzinki nexona będą vievty case to Sb kupisz; ) Albo gp hazardy będą dawać po 2 to byś miał 10 :)

Skąd ta pewnośc ze beda vivety?

Ja też radze żeby poczekać a jak nie będzie jakis promocji to kup black keye ;) jak masz bronie O0

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zależy co chcesz ^^ Możesz kupić 5 hazardów może ci coś ciekawego wypadnie albo 5 czarnych kluczy i exp pasy lub GP bo o permie nawet nie marz... Możesz też kupić skrzynkę ;) Myst N

Opublikowano

Ja Ci powiem tak.. Kup co chcesz!

Jak dla mnie to namawianie do kupna broni jest głupie ponieważ polecającemu moze sie ona podobna a tobie nie :D

A z reszta za 5,5k NX to na bronie możesz tylko popatrzeć, ja polecam Ci czekać aż do jakiegoś ciekawego eventu gdzie będzie duża przecena lub duble items :)

A jeśli chcesz je wydac już teraz to kup GP hazardy, może Ci się poszczęści i będzie 1.000.000 :D

I potem będzie zabawa z permami na GP

Opublikowano

Transport locker

albo

GP hazard

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Bywalec
Opublikowano

Reneval kits

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...