Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szukam osoby do pomocy

DawcaOrgazmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje osoby która pomoże mi zrobić serwer na hamachi, wiem są tut ale nieraz zdarza się problem którego nie umiem rozwiązać oczywiście będzie za to gm na serwie itp gg:37308545 skype piotrzebut1

Dzięki :)

Pomogę w zrobieniu serwera m2 w zamian chcę GM na serwie oraz + na mpc forum to co mogę pomóc przy serwie piszę na PW

Daj + to nic nie szkodzi a odwdzięczę się :)

Opublikowano

Wiele osób chce założyć takie privy, ale większość z nich pada, ponieważ najczęstszym powodem jest to, iż nie ma kto grać w serva, albo po prostu nie działa im hamachi jak potrzeba ;D

Np. mi nie chce działać i nie wiem dlaczego ;/

Opublikowano

Dobry poradnik, ale sam sobie chłopak nie poradzi z tym ;D

Potrzebuje na to może ze 2,3 osoby do pomocy.

I zależy też od tego jakiego masz kompa :)

Ja również próbowałem postawić takiego serva, ale na jednego to za dużo roboty i wiele godzin poświęconego czasu ;D

A jak chcesz grać z innymi to komp miń. działać musi przez 10h, a net z prędkością do 4mb.

Opublikowano

Napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...