Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC - TOURNAMENT Edycja IV

Omek

: )  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. TOURNAMENT v4? Co tym s?dzisz ?

• Jestem za
      38
    • Jestem przeciw
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
texturami

Ogarnijcie się..wszędzie macie textury ><

W każdej grze , bez tego nic byś nie widział.

@1LennyPL yy..ty masz już championa , możesz być sędzią , ale nie startujesz jeszcze raz xD

@Up dobry pomysł :)

@TOP hmm...LMS ?

Eli pro jest dobre xD

Ale Eli stylowe ;D

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi też zmula pałe przy robieniu ss przez combata a przez to że dodaje dane do pliku ( data i takie podobne dla nexona)

Przez ten program nawet nie odczujesz że ss sie robi ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

IV edycja? czemu nie. Napewno nowi (zieloni?) gracze też chcieliby spróbować wziąć udział, bo np. nie mieli okazji brać udziału w poprzednich, czy też nie było ich wtedy jeszcze na tym forum. Oczywiście, jeśli by to było na wzór III (czy tam II) edycji to napewno nie wypali - każdy chyba pomyślał od drugiej strony tak: ,,męczenie się z gg, ustawianiem godzin, wypisywaniem do przeciwnika, przesuwanymi meczami, szukania online-sędzi, martwienie się łączem internetowym i innymi rzeczami to tylko strata (~30min/mecz) czasu, a ostatecznie niewarta tego zachodu nagroda". (nie żebym tak myślał;d) Wg. mnie nie da się grać "fair" w takim konkursie, bo często jeden gracz z drugim nie zgadza się co do trybu etc, bo nikt nie ma na każdym trybie identycznych zdolności..więc zawsze wynikną nieporozumienia, płacz po przegranej - czasami poniesie nawet tych, którzy z początku byli opanowani, z kolei jeśli sędzia wybierałby tryb to też byłoby trochę głupio, nawet jeśli nie mam do żadnego zastrzeżeń to i tak jego decyzja daje jednemu graczowi przewagę.

Jak sobie z tym poradzić? nie mam pojęcia, bo wynikałyby z tego kolejne komplikacje. Jedyne co mi przychodzi do głowy to "brana kasa za wstęp" czy też jakiś item o jakiejś tam wartości gp no i dołożeniu do nagrody jakiegoś itemu - nie tylko motywowałoby to graczy do gry ale także unikałoby się ilości walkowerów, bo jak wszystko jest "za free" to połowa graczy ma na to ********. Także zamiast robić grupy A,B,C,D itd. można zrobić grupy "SnD, Eli pro, Oma, Eli" i inne do których przypisywanoby określoną ilość zgłoszoną się do tej konkurencji graczy. W takiej sytuacji z grup, które wyżej wymieniłem wyszłoby 4 graczy. I co dalej? a no wygrany np. z SnD i z Eli pro graliby 2 mecze (Snd i Eli pro), i tak z każdym...

Tyle w tym temacie, jestem za. Nie napiszę więcej bo nie jestem obeznany z obecnymi eventami i nowymi mapami..w końcu nie gram w CA jakieś 4 miechy..

Opublikowano
I co dalej? a no wygrany np. z SnD i z Eli pro graliby 2 mecze (Snd i Eli pro), i tak z każdym...
jak dla mnie lipa z tym... bo jeden wygra tu a drugi tu,,,

EXPmIpC.gif

Opublikowano

-No backpack

-No NX

-Max 15% speed

-Zakaz 4 slota

-NO SPEC [ dzieki max :) ]

-obowiązkowy MOSS

-1 mecz 15 kills bez rewanżu

-sędziego można dodać do rozgrywki

- OMA w rozgrywkach grupowych - półfinały itp. SnD

@down

a co chcesz na wh latac ;>

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Up dodaj jeszcze że bez speca ^^ żadnego.

I nie lepiej 0% speeda o.O ?

Tak bez niczego :)

A ten program ssie , ja go nie bd używał :D

Skąd wiedziałeś ;) ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

emmm z tego co się orientuję ten temat jest po to aby głosować czy chcemy turniej czy nie, jakie są nasze opinie nt. tego, a nie zapisywać się...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja nie wiem , może i bym zagrał bo w combata wchodzę raz na tydzień ;) ja bym proponował mecz i rewanż <krótkie mecze> każdy bierze swoje zasady np jeden bierze OMA na junku do 15 killi a drugi SnD NO BP na rattlesnake do 5 rund i się jakoś ustali kryterium punktów albo coś ;)

bez youtuba

Opublikowano

A ja jestem przeciw! Ja to we wcześniejszych turach tego widziałem tylko płacz ...

I znając życie na 100% ktoś z biorących udział będzie cisnął na hacku ...

a wyłączyć hacka i zrobić screena to naprawdę nic trudnego ...

sygnayr.png
Opublikowano

emmm... wyłączyć cheata i zrobić screena... no ok, ale większość pub, ma GUI które tylko sie "chowa" ale pasek np. " SuperBHaxxOr by TroLoLo V1000.06b " nadal zostaje i to widać.

do tego sam jako sędzia bym leciał na modzie (chams) i widział jak kto biega... (gdyby mi się chciało sędziować... )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nawet jeśli chciałbym wziąć udział w tym to grałbym od CPT chociaż

bo z troszkę wyższą rangą myślę że ludzie zaczynają bać się o acc i

nie będą używać "dopalaczy" chyba że każdy ściągnie pełną wersję Frapsa bez ograniczenia do 30sec

i będzie frapsował jak gra a potem np 24h na posłanie filmiku sędziemu np przez GG!

Proste ale osobą chcąca hakować się nie zgodzi :)

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

Nawet jeśli chciałbym wziąć udział w tym to grałbym od CPT chociaż

bo z troszkę wyższą rangą myślę że ludzie zaczynają bać się o acc i

nie będą używać "dopalaczy" chyba że każdy ściągnie pełną wersję Frapsa bez ograniczenia do 30sec

i będzie frapsował jak gra a potem np 24h na posłanie filmiku sędziemu np przez GG!

Proste ale osobą chcąca hakować się nie zgodzi :)

heh dokładnie, jakby zrobić 2 grupy, jedna od CPT+ to sam sie zapiszę

a w drugiej grupie niech będą słabsze lvlle

bo jak się czyta tematy o GA to widzi się że bardzo dużo osób tego używa!

a przecież tam chyba można schować pasek

ew. po co fraps? CA ma wbudowanego frapsa, niech wszyscy nagrywają grę na najniższych ustawieniach (i tak hackera będzie widać)

i potem upload na YT, na niskich ustawieniach filmik naprawde mało zajmuje

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

heh dokładnie, jakby zrobić 2 grupy, jedna od CPT+ to sam sie zapiszę

a w drugiej grupie niech będą słabsze lvlle

bo jak się czyta tematy o GA to widzi się że bardzo dużo osób tego używa!

a przecież tam chyba można schować pasek

ew. po co fraps? CA ma wbudowanego frapsa, niech wszyscy nagrywają grę na najniższych ustawieniach (i tak hackera będzie widać)

i potem upload na YT, na niskich ustawieniach filmik naprawde mało zajmuje

Popieram w 100% teraz tylko czekać na porządną organizację sędziów itd :) i można rozkręcać ^^

sygnayr.png
Opublikowano

porąbało was? nie chciało by mi się nagrywać debilnego filmiku tylko dla jakiegoś forum... za prąd mi nie zapłacicie a przy moim necie upload +/- 15 minut filmiku (200-300mb) trwa 8h ... więc sorry...

ograniczenie lvlowe ssie... sam nie gram w CA a np. wziął bym udział np. tylko po to aby sprawdzić "swoje umiejętności" i jestem w dupie bo jest jakieś ograniczenie... a skoro już jestem na takim a nie innym forum to raczej nie boję się o bana...

EXPmIpC.gif

Specjalista
Opublikowano

porąbało was? nie chciało by mi się nagrywać debilnego filmiku tylko dla jakiegoś forum... za prąd mi nie zapłacicie a przy moim necie upload +/- 15 minut filmiku (200-300mb) trwa 8h ... więc sorry...

ograniczenie lvlowe ssie... sam nie gram w CA a np. wziął bym udział np. tylko po to aby sprawdzić "swoje umiejętności" i jestem w dupie bo jest jakieś ograniczenie... a skoro już jestem na takim a nie innym forum to raczej nie boję się o bana...

dobra początkowe mecze w grupach mogą być bez nagrywania no ale mecz o 1 miejsce lub juz na tych wyższych etapach powinne być nagrywane

a co do acc to zawsze możesz zagrać ze swojego dawnego na którym teraz Lenny ma majora

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

No ok na najniższych..

To mało mi nie zassie z limitu neta.

Ale z tym podziałem o.O

Dziwne to x_x

Ale lepsze to niż ma SCF grać z LTC albo Col'em.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a co do acc to zawsze możesz zagrać ze swojego dawnego na którym teraz Lenny ma majora

no teraz to już mi zniszczyłeś system... konto mu oddałem, więc nie będę mu się na konto wbijał ... masz jeszcze jakieś idiotyczne pomysły ?

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...