Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC - TOURNAMENT Edycja IV

Omek

: )  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. TOURNAMENT v4? Co tym s?dzisz ?

• Jestem za
      38
    • Jestem przeciw
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was moi drodzy ;) dawno w naszym dziale nic ciekawego się nie działo...

Może pora to zmienić ? Co sądzicie o 4 edycji MPC TOURNAMENT?

Proszę o zaznaczanie odpowiedzi w ankiecie ;)

Pozdrawiam

9368_gold.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i to się niektórym spodoba, ale ja uważam, że to już jest przereklamowane, było już te 3 razy i jak dla mnie wystarczy..

Ale bądź, co bądź to pomysł z całością tych rozgrywek nie jest głupi :)

Prawdopodobnie nie wystartuje, ale jestem na tak.. Ponieważ jesteście ogarnięci i wiem na co was stać w przygotowaniach i całym przebiegu tego wydarzenia :)

@ DOWN

Sędziami na pewno będą Omek, Zavetti, może Enzil i na pewno Moderatorzy działu.. Więc nie ma sie na co napalać

A co mnie to obchodzi ?! Jakbym chciał to bym był we wszystkich 4, ale nigdy mnie to nie jarało -.-

Opublikowano

Heh za..

Pograł bym..ale bez haxów itp.

Nawet modów ;)

Jak już zaklepuje miejsce sędziego xD

Ps.(Już myślałem że jest IV edycja , szykowałem się do zapisywania xD )

@Up jak byś nie wiedział byłem sędzią 2 Edycji konkursu xD

Jak ja Cb nigdy wcześniej w dziale nie widziałem o.O

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja też zaklepuję miejsce sędziego :).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Miejsca sędziego -.- Może najpierw zbierze się ekipę do gry,a nie?

Nagrodą bd prawdopodobnie MPC Chempion i talon na -15% ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

Pewnie, że jestem za, byłbym chętny na sędziego, ale to już nie zależy ode mnie. Warto by spróbować, może tym razem bardziej wypali.

Opublikowano

Może tym razem coś innego :D. Określony tryb gry? Np. S&D :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Niedawno pisałem właśnie z prośbą o reaktywacje tego projektu bo nie miałem okazji brać udziału w poprzednich edycjach :< oczywiście że jestem na tak !

76561198090890807.png

Opublikowano

@ DOWN

Sędziami na pewno będą Omek, Zavetti, może Enzil i na pewno Moderatorzy działu.. Więc nie ma sie na co napalać

taaaa... bo GMi nie mają co robić, tylko sędziować w grze... lepiej niech pilnują forum, nie wiadomo kiedy wbije jakiś spammer, a potem dostaną opierdol...

Pograł bym..ale bez haxów itp.

Nawet modów

;)

umrzyj...

@topic.

jestem na nie, znowu będzie zadyma z miejscem... bo nie będziecie potrafili zorganizować spotkań...

do tego, znowu ten sam "konkurs" to robi się nudne... a z działu robicie jedno wielkie konkursowisko...

nie tak dawno skończył się konkurs Video, to teraz czas na kolejny?

rzygać się chce jak się na to patrzy...

@down

pomysł dałem kiedyś w CAP'ie... ale sprawa została olana...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

trochę w tym racji, masz pomysł na coś bardziej orginalnego :D?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

O ile wypali ;).

@ DOWN

Nie byłbym taki pewny, na bank ktoś z szarych userów zostanie sędzią, bo na pewno nie ja ;)

Opublikowano

That's sound good !!

może i brzmi dobrze, ale nigdy z tymi tour'ami kolorowo nie było... Zawsze pod koniec płacz i niezadowolenie co niektórych bo coś było nie tak...

Trzeba wymyslić coś nowego bo ciagłe wałkowanie tego samego to niewypał.

btw

Z tym konkursem na flimiki to beka, dowiedziałem się jak temat był już gotowy pzdr

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dobry pomysl zalezy mi na -15% tylko z tego co wiem jezeli z MPC to na bank beda jakies haxy z texturami lub VIP haxem -.- No nic nie zaszkodzi ostatnio malo pykam w CA ale jc zapisuje sie na gracza. Pzdro.

A proponuje zrobic to na zasadach esla

-Ushio.png
Opublikowano

Może być, ale żeby nie było jak poprzednią edycje temu.

1.Sędziowie chuja robili

2.Omek zrąbany komp czy coś innego i nie nadzorował

3.Uczestnicy się zapisywali, a potem nie grali meczów.

^.^

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dobry pomysl zalezy mi na -15% tylko z tego co wiem jezeli z MPC to na bank beda jakies haxy z texturami lub VIP haxem -.- No nic nie zaszkodzi ostatnio malo pykam w CA ale jc zapisuje sie na gracza. Pzdro.

A proponuje zrobic to na zasadach esla

kuźwa tekstury ma każdy gracz... ja pierdziu...

na Turnieju MPC jest zakaz cheatów, jeśli sędziemu coś nie pasuje, prosi wtedy o screena i jeśli ktoś go nie dostarczy zostaje wyeliminowany

EXPmIpC.gif

Opublikowano

kuźwa tekstury ma każdy gracz... ja pierdziu...

na Turnieju MPC jest zakaz cheatów, jeśli sędziemu coś nie pasuje, prosi wtedy o screena i jeśli ktoś go nie dostarczy zostaje wyeliminowany

Nawet nie tylko jak mu coś nie pasuje tylko w każdym meczu kazaliśmy robić ss i po meczu na GG

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

może CW albo fireteam albo quarantine coś w tym stylu

pzdr wyjasnij jak chciałbyś żeby wygladało FT żeby wytypować najlepszego gracza - mpc champion ?...

sygnatura_old.png

Opublikowano

Ok Mod rez chams chyba nie da się wyłączyć w czasie gry to nikt na tym nie pojedzie...

Vip Hack ile to wylaczyc szybko opcje i zrobic ss??

Tak więc mam propozycje.

Jest program który się nazywa MOSS i jest używany na eslu, przeciw wh kidom, robi ss co kilka sekund.

Więc haka zczaimy program zajmuje 300 kb i nie zzera procka więc każdy bedzie mogl tego uzyc.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...