Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile trwała wasza najdłuższa gra w lolu?

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

83 minuty Sona (aż 59 asyst ;D)

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

najdłuższa? Hmm... 57minut 5vs5 :x

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

1:20 coś kolo tego :P. Przez 20 minut we dwoch z kumplem bronilismy bo reszta afk. 2vs 4 bylo wtedy :D. Przegralismy ;x

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

W wielu postach widze ze Yi zrobil gre Japierdole jak mozna nie kupic thornamila kiedy Yi ktory jest feedniety was jedzie musieliscie grac na 10 lvl bo ogolnie yi to lama i wystarczy go stunnac ;x

Trstana okolo 90 minut napoczatku cisnal nas talon i juz w 25 minucie mieli nas rozjebac ale defowalismy u nich wszyscy byli ad wiec zlozylem tristanie Infinity Bloothrister Widmowy x2 i thornmail 2x xD

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

WTF? KTOS TAM POWIEDZIAL 2,5 H? A teraz tak serio naprawde 60% z was wymyśliło sobie najdłuższy czas a tak naprawde mieli około 65 min tak jak ja, a gram w LoLa dłuugo. No chyba ze ktos specjalnie gral aby osiagnac jak najwiekszy czas...

bez reflików

Opublikowano

WTF? KTOS TAM POWIEDZIAL 2,5 H? A teraz tak serio naprawde 60% z was wymyśliło sobie najdłuższy czas a tak naprawde mieli około 65 min tak jak ja, a gram w LoLa dłuugo. No chyba ze ktos specjalnie gral aby osiagnac jak najwiekszy czas...

twoja wypowiedz nie ma sensu. co prawda 2,5 h to bardzo malo mozliwy wynik ale gry 80 minutowe sa spotykalne
Opublikowano

Półtorej godziny Akalką :D

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

U mnie 1h 6 min, grałem z kumplami z real'u i kure dostawaliśmy, ale na końcu Shaco wykerowałem grę :)

Miałem tak samo z shaco :D tyle , że moja najdłuższa z nim rozgrywka to 1h i około 30 min .. Jednak 3x blood dancer i infinity dają radę .

fidleknight.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...