Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM-HK-Screeny

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka screenów podczas testowania GM-Hacka.

gmca1.jpg

gmca2.jpg

gmca.jpg

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Już dawno doszedłem do wniosku że Combat Arms wysiada pod względem zabezpieczeń porównując z innymi tego typu grami ... norma

sygnayr.png
Opublikowano

Dobra niech się dziecko pocieszy że zamiast SFC ma znaczek GM,

Dzięki bogu ze nie mogą dawać banów -,-

Chociaż nie zdziwił bym się jakby aż tak wydupczyli nexona...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

On tylko tekturę zmienił i zadowolony chodzi. HAHA. Może też kolorek w opcjach. A jak się mylę i jesteś taki dobry to zrub hacka na LVL. Ale taki że daje ci GOA w sklepie i nieskończoność GP to sobie na drugę konto giftów narobię. xD

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić, jak dla mnie to żenada.. Jaką ty masz range SGT ? Pff..

Taki szpan tymi hackami, a nie wiem dlaczego, bo w CA jest już coraz łatwiej używać dopalaczy.. Powinni coś zrobić, w jakimś UPDATE takiego HS'a waląć, że połowa graczy by z permem poleciała za te hacki

Opublikowano

@2xUp Chłopie..jak by tak było , pewnie płatny by miał być.

Nikt za darmo takiej opcji Ci nie da.

@Up nie wiem czy zauważyłeś ..ale ON TO ZROBIŁ.

A nie ktoś inny.

Możesz być dumny a zarazem zdenerwowany że masz polskiego programiste. :)

Ja twierdze n1 praca :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To tylko dowód na kiepskie zabezpieczenia CA. Ranga w CA mnie nie wzrusza.

Ten text o teksturkach w opcjach mnie rozwalił :D

Nie martwcie sie pisząc kolejnego hacka nie dodam tej opcji public.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Ja pier*ole chłopak się stara a wy się czepiacie, pzdr

dobra robota, przy dobrych układach dołączy do robienia hacków jeszcze hackerX - może się spikniecie na coś lepszego z polski ? :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ale mi i tak nie zależy na czyimś zdaniu na ten temat :) To tylko demonstaracja a czy ktos powie tak czy owak wszystko jedno :)

gmhk.jpg

logoy.jpg

Opublikowano

a co Ci to daje prócz rangi :)?

wszystko to co ma gm ?

@down

jasne..

nie nie wiem wytłumacz mi ^^

a tak serio to dzięki i nie wyczytałem z postów ;]

Opublikowano

a co Ci to daje prócz rangi :)?

wszystko to co ma gm ?

No odpowiedzieli, że nie !

To daje tylko range.. Przecież jak by dawało opcje GM'a to wyobrażasz to sobie co by ludzie robili ?!

Raczej nigdy nie uda się stworzyć hacka który daje opcje GM'a

Opublikowano

pewnie da sie zrobić teraz takie hacki robią ze bym sie nie zdziwił

a nexon i tak nie wygra z hakerami

O i mam jedno pytanko czy jak ktos hackuje w grze i wyśle dużo skrzynek za 4k gp to czy ta osoba co dostanie paczki tez dostanie bana jakimś sposobem bo wole nie ryzykować szkoda lvl

Opublikowano

To jest tylko visible bez GM - mode.

Choc szperajac w CShellu nie trudno napotkac na linijke :

int __stdcall sub_372CC8A0(void *a1)
{
int (__cdecl *v1)(_DWORD, _DWORD); // edx@1
char v2; // zf@1
int result; // eax@2

v2 = *(_DWORD *)(sub_37373A30(a1) + 8) == 0;
v1 = *(int (__cdecl **)(_DWORD, _DWORD))(*(_DWORD *)dword_377CA7A8 + 24);
if ( v2 )
result = v1(dword_377CA7A8, "GM Mode - Kick User Failed!!");
else
result = v1(dword_377CA7A8, "GM Mode - Kick User Success!!");
return result;
}

logoy.jpg

Opublikowano

@up2

Lol :D. Haha rozwaliło mnie to -.- .. Wszystko masz na tacy aktualne xD. Zaraz Ci na GG napiszę bo mam pare pytań ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

W chwili obecnej hack pozwala zmienic range i kolor czcionki na GM.

Dodatkowo dodaje [GM] do nicku.

Przepis jest prosty trzeba zmienic dwa adresy spod JNZ - jump if not zero. Porównanie wystepujace przed skokem CMP (compare) ustawia flagę ZF na 1 więc zachodzi zależnośc i program skacze pod inny adres. Jeśli zmienimy bit 75 odpowiedzialny za skok JNZ na 74 czyli JZ - (jump if zero) nasz CMP ustawi flagę ZF na 1 lecz nie zajdzie zależnośc i program nie skoczy. Jeśli program nie skoczy skopiuje do rejestru wartośc dzieki ktorej zajdzie zależnośc pozwalajaca nadac "insygnia" GM.

To tak jakby ktoś pytał :)

logoy.jpg

Opublikowano
O i mam jedno pytanko czy jak ktos hackuje w grze i wyśle dużo skrzynek za 4k gp to czy ta osoba co dostanie paczki tez dostanie bana jakimś sposobem bo wole nie ryzykować szkoda lvl

Ja wysłałem sobie z konta gdzie jechałem na lifeT. ponad 60 kluczy i innych rzeczy..

A na koncie nadal gram to spokojnie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiem szczerze że powinni stworzyć jakiś Chanell dla hackerów, którzy chcą zarobić GP i sobie coś na drugię konto giftnąć. Ja z pewnością bym na taki chodził. No oczywiście żeby można było grać tam tylko Firetemy bo tylko tu jeden hacker drugiemu nie przeszkadza. Myślę że to by zmniejszyło liczbę hackerów. Mimo to ja i tak nie hackuje bo przy hackowaniu może dobry LVL polecieć, ale gdyby było takie coś i hackowanie na tym chanelu nie było karalne to bym haczył. xD. A tak to wole grać fer nawet na noob kontach.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Specjalista
Opublikowano

Ja wysłałem sobie z konta gdzie jechałem na lifeT. ponad 60 kluczy i innych rzeczy..

A na koncie nadal gram to spokojnie.

na jednym komputerze grałeś?

nie radze bo oni mają zapisane kto komu co i kiedy giftnął

jak tam dostaniesz bana to sie przypieprzą i Ci jeszcze bana mogą dać

a jaki lvl masz?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

To tylko ty widzisz.

To takie dziadostwo i nie potrzebne bo po co?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...