Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z przypomnieniem hasła

m2xd1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sprzedać konto z metin2pl. Tylko dziś zorientowałem się, że nie pamiętak hasła do mojego wp. I co teraz? Nie miałem ustawionych, żadnych podpowiedzi, nr itd. Wiecie może co zrobić? Napisałem do adminów wp ale nie na razie nie odpisują.

Opublikowano

Witam.. To nic Ci nie pomoze. postaraj się odzyskac hasło za pomocą sms, bądz pytania.. ja tez kiedys pisalem do supportu, bo jeden dal mi 75 lvl, a chcialem zmienic maila, to odpowiedzieli ze to moja sprawa i moglem zapamietac haslo.. czekam na lajka

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Próbuj, może uda Ci się odzyskać jakoś hasło, ale dla mnie to nieodzyskiwalne.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Jedyna rzecz jaką możesz zrobić to przypomnieć hasło przez mejla a jak nie to nic nie dasz rady zrobić

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Przypomnieć hasło przez e-maila, inaczej się nie da GM'owie Ci nie pomogą ponieważ ich nie interesuje Twoje konto i co z nim zrobisz. Dla nich jest ważna tylko kasa <_<

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

GM'i nie udostepnia CI takich danych bez potwierdzenia Twojej wlasnosci . Musisz sobie przypomniec samemu niestety. Zapomnialem hasla do emaila gdzie mam konto a przypomnien nie ustawilem : < Jestem w dupie jak Ty. pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...