Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ots, bot 9,4 problem ;0

gshssuhuhs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam pytanie czy jest możliwe by poszła tibia auto pod ots'a 9,4 ? (ots ma własnego klienta..), a jeśli nie to da się jakoś przerobić innego bota by poszedł na kliencie tego ots'a.. Ip serwera to :lordaeron.eu

Opublikowano

wlasny klient ale przerobiony itemki itp czy poprostu ip zmienione jak ip to normalnie tibia auto powinna działac w 100 % jak nei to sciagnij tibie 9.4 i ip changer (powinna byc taka opcja )

Opublikowano

Mi elfbot normalnie działa pod własnego klienta podmieniłem tylko z oryginalnej tibii plik

tibia.spr

codmod.png

IP Serwera:195.114.0.34:27019

FAST EXP

X2 PERKI!

Questy

Opublikowano

No ma inny wygląd itemek.. Problem w tym że ten ots przez ip changer raczej nie idzie :P... A jak próbuje sciągnąc TA 2.16.0 i zainstalować.. Daje folder tego ots'a i pisze że Tibi.Exe nie ma, a jak dam RL-y folder to co to mi da ... :/ Czarodziej bot idzie CI na tym ots lordaeron.eu ?:O i elf bot ? nie TA xD?

Opublikowano

No ma inny wygląd itemek.. Problem w tym że ten ots przez ip changer raczej nie idzie :P... A jak próbuje sciągnąc TA 2.16.0 i zainstalować.. Daje folder tego ots'a i pisze że Tibi.Exe nie ma, a jak dam RL-y folder to co to mi da ... :/ Czarodziej bot idzie CI na tym ots lordaeron.eu ? :O i elf bot ? nie TA xD?

Musi sie dac wejsc przez IP changera,niepozwolili by sobie na to by ktos kto niechce pobieral klienta.

Czasem sposob czarodzieja,ale jesli robiacy klienta "ingerowali" w niego ,nie dziala ten sposob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...