Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Origin i Battlelog

Burbul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zakupiłem Battlefield 3.

Dzisiaj zainstalowałem Origin niestety nie mogę się zalogować, ponieważ wyskakuje mi błąd "Nie można nawiązać połączenia z siecią Origin. Sprawdź stan swojego połączenia z siecią i spróbuj ponownie."

Resetowałem komputer, router, wyłączone mam zapory a problem jak był tak jest. Przez ten problem nie moge zainstalowac gry a na battlelog pisze ze nie udalo sie zweryfikowac gry. Posiadam Win7 64bity a moj komp spelnia wymagania.

Prosiłbym o wytłumaczenie co z tym zrobić.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Reinstal nic nie dal, a EA jeszcze mi od wczoraj nie odpisalo :/ Widzialem ze pare osob tez ma ten problem. Ma ktos jeszcze jakies propozycje?

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zakupiłem Battlefield 3.

Dzisiaj zainstalowałem Origin niestety nie mogę się zalogować, ponieważ wyskakuje mi błąd "Nie można nawiązać połączenia z siecią Origin. Sprawdź stan swojego połączenia z siecią i spróbuj ponownie."

Resetowałem komputer, router, wyłączone mam zapory a problem jak był tak jest. Przez ten problem nie moge zainstalowac gry a na battlelog pisze ze nie udalo sie zweryfikowac gry. Posiadam Win7 64bity a moj komp spelnia wymagania.

Prosiłbym o wytłumaczenie co z tym zrobić.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

WIem jak to naprawic jesli masz Viste ablo 7 t na pasku masz 2 komputerki jesi napisane jest tam tylko lokalne t zrob tak wejdz w centrum polaczen i na tej kuli ziemskiej masz wyswietl mape kiknij i potem kiknij na krzyzyk czerwony i zresetuj karte sieciowa i az do skutku kiedy pojawi sie na koputerkach lokane i interent

-N3viiD-.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...