Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie gry

Lexus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam pewien problem i zwracam się do was z prośbą o pomoc.

Otóż na swoim komputerze mam dwa systemy operacyjne, windows 7 oraz windows xp. Ostatnio grając na XP, pomyślałem, że może przeniose się na windows 7 żeby zmniejszyć laggi.

Ok, włączam windowsa 7, odpalam steama, uruchamiam modern warfare 3, wyskakuje komukinat "przygotowanie do gry call of duty modern..." i nagle okienko znika i nic się nie dzieje, nie odpala mi gry, a mój status zmienia się na online, a nie "w grze". Potem już doszedłem co zrobić żeby działało, trzeba odinstalować i zainstalować od nowa, ale teraz chciałem wrócić na xp i znowu mam ten problem!!! A nie chce mi się cały czas od nowa instalować i pobierać dużych akutalizacji. Więc mam pytanie jest jakiś inny problem, żeby to ominąć?

Z góry dzięki.

PS. jak ktoś nie rozumie na czym polega problem to niech pyta, ale starałem się wszystko dobrze wytłumaczyć :P

aa i jeszcze jedno nie piszcie głupich komentarzy typu "pobierz najnowsze sterowniki karty graficznej", bo sterowniki pobieram regularnie, i to wcale nie w tym leży problem <3

Opublikowano

ale nie o to chodzi, zaid. ja mam wszystko pobrane itd, ale żeby zagrać musze od nowa instalować gre, nie wiem czemu. Wszystkie aktualizacje itd mam

po prostu jak gram na jednym komputerze najpierw na windows xp a potem na windows 7 (jesli ktos nie wie, to da sie miec dwa systemy operacyjne na 1 kompie) to potem nie moge uruchomic gry, normalnie odpalam mw3, pojawia mi sie już "przygotowanie do uruchomienia..." a potem nic sie nie dzieje

Co dziwne, ten problem pojawia sie tylko przy multi, singla odpalam normalnie 8S

Opublikowano

Dobra, chuj najwyraźniej nie da się tego problemu rozwiązać, ponieważ steam przywiązuje się do systemu. Za każdym razem trzeba instalować gre od nowa.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...