Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy da się zrobić status serwera MineCraft [Hamachi] ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy da się zrobić status serwera MineCraft [Hamachi]. Jeżeli tak, to proszę o odp. i wytłumaczenie.

ThX z góry, i plusiki!.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się, wszystko masz opisane na:

minestatus.net

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Wszystko sie da. Poszperaj w google na temat stron ktore to wlasnie robia. Na hamachi dziala, bo kiedys probowalem.

Opublikowano

@Up

Nie spamuj!!!

@TOPIC

Znawcy jak na rosji...

NIE DA SIĘ, bo TO SIEĆ tzw. WEWNĘTRZA!

Jak ma ci niby odczytać status jakiś serwer (chyba, że sam napiszesz skrypt) skoro nie ma do niego podłączenia?

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Chyba że sam napiszesz... Czyli jednak jest! Nie muszę pisać, bo jak się da coś takiego zrobić to napewno ktoś wstawił to na neta... Jak jesteś taki mądy to daj mi tego scripta .. ok? Nie chce szperać w internecie, bo nie znajde to co bym chciał, a tu są ludzie pomocni i wyrozumiali...

ODŚWIEŻAM

Opublikowano

da sie ja bym to zrobil tak ale ten status mozna sprawdzic tylko bedac w sieci.

1. Pobierz Xampp.

2. Zainstaluj Xampp.

3. Do folderu htdocs wrzoc index.html oraz skrypt statusu serwera :D

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

wszystko się da

tylko że napisanie takiego skryptu to dużo roboty i myślenia a i tak nie wiem czy to wypali bo sieć hamachi jest szyfrowana

prościej jak kolego zrobisz status własnego ip tylko jeśli masz zmienne to będziesz musiał za każdym razem go zmieniać lub użyć dyndns.org

także to jak dla ciebie jedyna droga

wtedy również możesz serwer mieć no hamachi z dyndns poszukaj są poradniki

a to co mówisz że ci się nie chce szukać bo są tu ludzie .... to było hamskie następnym razem ci ludzie też będą mieli cię gdzieś bo jak to mówisz nie chce się

jeśli ci się nie chce to co ty w ogóle chcesz nam też się dużo nie chce a jakoś robimy

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się. Hamachi to program do odblokowania twojej sieci aby inni się pod nią podłączyli. MOŻNA ZROBIĆ BEZ HAMACHI NA SWOIM KOMPUTERZE. Jak mnię to wkó**ia !

Opublikowano

NIE MOGĘ ZROBIĆ BEZ HAMACHI, BO MAM WEWNĘTRZNE IP... JEZU. JAKBYM MIAL ZEWNĘTRZNE TO BYM HAMACHI NIE UŻYWAŁ. PROSTE I LOGICZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Refresh - Proszę pomagać dalej

Opublikowano

Boże, trudno zrozumieć? Nie da się i koniec kropka.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngSuper Serwer Minecraft 4FunDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 5.229.201.175:25565

de2zjo.gifTyp Serwera: 4Fun

de2zjo.gifPotwory: Nie

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Nie

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 25

de2zjo.gifBiala Lista: Tak

de2zjo.gifNether: Nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

AuthMe----AutoAnnoucer------BookWorm------Chairs------ChatManger------ChestShop------craftscripts-------DiguiseCraft-------Essentials-------EssentialsAntiCheat------EssentialsGeoIP--------FoundBox------Herobrine---------iConomy-------IDFinder---------Jobs--------LWC--------MobArena---------NoLagg------NoLaggItemBuffer----------NoLaggItemStacker---------NoLaggLighting---------NoLaggMonitor-----------NoLaggTNT---------NoPVP-------OpenInv---------PermissionsEx------------PluginMetrics------------WorldEdit----------WorldGuard----------WorldSaver

1337425578-U363900.png

Narazie tylko HeadAdmin : kedzior Poszukujemy adminów !!

1337425590-U363900.png

Tak wygląda mój serwer zrobiłem go w generatorze info na stronie: http://skyblock.pl/generator/generator-v1.php

Tylko zrobiłem pomyłkę w białej liście :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...