Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać ?

Dropal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jako ,że to forum jest po to ,żeby pomagać, postanowiłem napisać temat, który dręczy mnie od kilku dni.

Otóż chodzi o to ,że nie wiem czy grać dalej Wojownikiem Mentalem z takimi skillami:

Silne-m7, kilka KU do m8,

Duchowe-m7, 3 KU do m8,

Walnięcie-G3

Tąpnięcie-15 (2 pkt w du**)

Oczywiście militar.

Skille konne:

Cięcie z siodła-9

Fala mocy-2

Stąpniecie Konia-M1

Eq (bardzo słabe, bez bonów prawie):

Boga+6 bez kd, bez bonów,

Boga+4 bez kd, +500PŻ,

Parta+5 bez kd i bez bonów,

Magnet+4 bez kd i bez bonów,

Kryształowa bransoleta+5 z bonem +500pż,

Ebo+7 bez kd i bez bonów,

Żelak+7 bez kd i bez bonów.

Poli na 18.

Serwer Almanach.

Konto zostało okradzione, dlatego takie słabe eq.

I otóż mam pytanie. Grać dalej tym wojem? Jeśli tak to jak odrobić eq, w rolę może wejść IS ale jeśli tak to prosiłbym o napisanie jak zarobić SM za darmo, bowiem jest taki sposób (Tak, wiem ,że to jest na forum ;p). A może zrobić ninję dagger na nowym serwerze Solar, na którym chyba jest najtaniej, szybko nabić np. 35lv, wykoksić skille, zrobić eq i zacząć expić? Jeśli ninję, to jakie pierwsze 2 skille dawać na M/G ? Do 35lv chce mieć 2 skille na M, które będę robił na G. Po ich wbiciu zacznę expić do 52lv, aby zrobić następny skill na G. Co Wy na to ? A może Wy macie jakiś pomysł ? Szczerze, to szkoda mi zostawiać tego wojownika, chciałbym na nim jakieś eq odrobić.

Liczę na Wasze pomysły oraz porady :)

@Down

A jakoś bez allegro ? ;p

@edit

ZAPOMNIAŁEM !! Lv 70.

@edit2

Dziś w DT zrobiłem partę na +7 2% na trucie i ebo na +8 (ebo zjaram w DT na +9 ;p). Zjarałem magneta w DT na +5. Jak na razie chodzę na DT i trochę się wzbogaciłem. Jutro planuję zjarać boga na +7 i tarczę smoka na +7. Boga sprzedam, kupię stal, pobawię się w SponsorPay , wybonuję eq i lecę expić do 75lv. A później zobaczymy ;p

Opublikowano

Jak masz chęci to graj ninja, Bo jest kozak w pvp (moim zdaniem najciekawsza postać).

A jeżeli Ci się nie chcę grać od nowa to graj wojem. Parę PLN na allegro i masz spoko eq ;)

Jak coś nie wiesz to pisz.

Opublikowano

Graj wojem zrób albo dropka woja body do 35lv i zrób boja i jedziesz na metka w m2.I jak UP kup za pare zł kase na allegro i masz pro eq. Potem żeby sie jeszcze troche dorobić ić do dt i wal metki bodajże na 7 lub 8 piętrze

Skile masz dobre. Więc polecam ci woja mentala. Nie graj ninją bo zanim dobijesz nią 65 to tym wbijesz +85

Opublikowano

skille dobre, 86 raczej nie wbijesz bo ci sie nie bedzie chcialo wiec 2 punkty roznicy nie robia ;)

zostan na mentalu

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Jak możesz - napisz poziom Wojownika.

Kilka poradników na temat zarobku SM.

http://www.mpcforum.pl/topic/497565-tutdarmowe-sm/
http://www.mpcforum.pl/topic/488815-tut-darmowe-sm-na-ta-chwilke/
http://www.mpcforum.pl/topic/228719-tutdarmowe-sm-nawet-do-300-sm-dziennie/
http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepszy-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/

Opublikowano

Graj mentalem zrob dropka 35lvl z bojem na metki do m2 30 lvl na FB 18/21 na medale i jakos sie dorobisz ulepszaj w dt i jakos pojdzie ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

ZIomek. Masz gotowa dobra postac, ktora potrzebuje tylko tydzien odpoczynku zebys zarobil na nie dobre eq ;] Zrobisz sobie dropka do m2 na metiny , polecam zrobic bojowca. Tydzien dropienia kilka godzin dziennie i bedziesz mial takie eq i taka radosc z gry ze pomyslisz ze granie od nowa bedzie debilnym pomyslem. Dropek power na tydzien - 2 i masz pro eq i fajna gre

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@Refresh

A przy okazji chciałem się dopytać, zrobiłem dropka 10lv na metiny w m1. Czy to dobry sposób zarabiania? Znalazłem fajne miejsce gdzie only czas są 2 metki bitwy. Na razie nie dropło mi żadne dobre KU oprócz zasadzki.

Opublikowano

dobry pomysł, jednak lepszy sposób to 35 lvl na metkach w m2. możesz też iść ulepszać itemy do DT.

ja bym ci radził grać tym wojem, nie jest aż tak źle, że 2 pkt w dupe. walniecie G3, ładnie bedziesz z niego kosił. dorób eq i kosa.

ale jak ci się chce wbijać znowu tyle lvli to zacznij ninją, a kase jakoś zarobisz, chociaż ja zostaje przy tym mentalu.

Opublikowano

Smow za darmo nie zdobedziesz na ddodanie bonu .. a jak zdobedziesz to dobrze czarujesz :)

graj metnalem chodz na DT ninja sie ciezko expi ale w pvp wymiata mental to czolg :)

ps. po co tarcza smoka ci ? xD zrob chociarz juz ta lwia -.-

magnetami sie nie baw lepsze sa party o defie narazie nie mysl bo wkoncu metnal masz silne .. rob narazie ebo bron i zdobodz eq z 1k hp +

Opublikowano

Witajcie ! Wczoraj sprzedałem moje ebo +8 za 2 ku silne i 119kk. Nie wiem czy mi się opłacało czy nie, ale jakbym nie sprzedał nie byłbym teraz na plusie. Otóż skorzystałem z poradnika pewnego użytkownika tego forum. Polegał on na tym ,żeby szukać botów, które otwierają sklepy i kupować u nich, bo mają bardzo tanie rzeczy. Czekałem, czekałem, szukałem i znalazłem ! Było tam 13 zbroji na 61lv. Boga+5 były po 2.5kk, dla sury+6 po 2.5kk a barony +6 po 900k. Kupiłem wszystkie 13 i teraz łącznie mam 20 rzeczy do spalenia w DT. Myślę ,że uda mi się dzięki temu odrobić. Dziś mam zamiar kupić stal.

PS: Zbroje na 61lv +0 na Almanach chodzą po 5-10kk, więc mi się poszczęściło ;p Teraz mam 90kk i dziś jak wyżej kupuję stal. Na razie te 20 itemków starczy mi na odrobienie się chociaż do eq bez bonów, bony sam wsadzę.

Pozdrawiam. Dropal aka XRePakX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...