Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak edytować skrypt do wp?

SHAGGY89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem dziś działający już skrypt do wp antistealth. Wszystko ładnie pięknie lecz on pokazuje wszystkie statki jako widoczne (nie mają żadnego podpisu typu inwisible itp) jak to wyedytować by coś takiego pokazywało się pod nickiem gracz w niewidzie?

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Akurat ten skrypt który znalazłeś nie działa tzn. nie pokazuje niewidocznych statków.

@EDIT

Jeśli potrafiłbyś chociażby programować w c++, to wiedziałbyś co należy zrobić by edytować skrypt.

Jeśli nie umiesz programować, to nawet z wiedzą jak edytować .xml, nie zrobisz tego co chcesz osiągnąć.

PS. musisz zdekompilować skrypt, ale po co ja Ci to mówie... :rolleyes:

Opublikowano

Akurat ten skrypt który znalazłeś nie działa tzn. nie pokazuje niewidocznych statków.

@EDIT

Jeśli potrafiłbyś chociażby programować w c++, to wiedziałbyś co należy zrobić by edytować skrypt.

Jeśli nie umiesz programować, to nawet z wiedzą jak edytować .xml, nie zrobisz tego co chcesz osiągnąć.

PS. musisz zdekompilować skrypt, ale po co ja Ci to mówie... :rolleyes:

Skrypt działa bo sprawdzałem :D

Pokazuje niewidki lecz ich nie idzie rozróżnić bo nie ma żadnego napisu pod takim statkiem i chodzi o to by go ktoś poprawił.

A o to i sam skrypt:

http://rghost.net/35814751

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0a96f86a0530a93e31e7f787c4eb6aa29536e013ecda57a6b52d5c08f9a85254-1326208586#

Jeżeli ktoś umiał by go zmienić by pod statkami graczy którzy są w niewidkach był napis był bym dźwięczny ;]

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...