Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieporozumienie z supportem. Metin2PL

Dookie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po miesięcznej przerwie dzisiaj chciałem wejść na postać woj 75lvl skille G1 eq +9 full.

Wpisuje passy aż tu nagle "Twoje konto zostało zablokowane" kolana mi się ugięły aż się spociłem z nerw.

Napisałem do supportu piszą że dostałem bana za używanie Hacków.

I co ja mam teraz zrobić - nie korzystałem z żadnych hacków jakim cudem mogłem dostać jak pracowałem za granicą.

A nie mam takich znajomych którzy by znali moje passy do konta.

Czyżby ktoś się wkradł i grał na tym koncie?

dookie.jpg
Opublikowano

Masz jeszcze miesiac na odwolanie sie od bana . Pisz , tlumacz im jaka jest sytuacja. Najprawdopodobniej blad hs. Mialem podobnie. Nie uzywalem hackow. Lowilem na fb na 2 koncie. Nie zbanowali zadnego konta nawet tego gdzie fb uzywalem tylko glowna postac... Nie dalo sie wytlumaczyc i body siekiera poszedl sie... Pisz do nich, wyklucaj sie. Jezeli nie uzywales haxow to razem z nimi dojdziecie do tego czy uzywales. (sprawdza logi, ip logowania itp) Pozdrawiam. Wspolczuje : <

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Twoja wiadomość: 2012-01-10 00:00:44

Konto, którego dotyczy blokada:Nie będę tutaj podawał

Nick członka Teamu, który nałożył blokadę:-------

Powód odwołania:Witam dziś po miesiącu wszedłem na swoją postać.

Zdziwiło mnie jedna rzecz iż dostałem bana.

Nie wiem jakim cudem mogłem dostać bana za miesiąc nie grania na tej postaci.

To jakieś kpiny z waszej strony?

Straciłem przez Was Czarną stal +9 wojownika 75lvl skille prawie G1.

Jeśli nie dacie odpowiedniego powodu zgłoszę to Administracji.

Nie po to wywalam na IS pieniądze aby po miesiącu mojej nieobecności dostać bana.?

Nikogo nie wyzywałem nie używałem hacków a tutaj niespodzianka Ban jak na poczekanie.

Proszę o odpisanie na mój temat.

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:--------

Info od Nich:

Witaj -----

Otrzymałeś blokadę systemową za używanie niedozwolonego oprogramowania. Blokady te są nakładane na podstawie zapisów w HS co powoduje że są niepodważalne. Od blokad systemowych nie przysługuje żadne odwołanie czy też złagodzenie kary.

Proszę zapoznać się z tematem: Systemowe blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania.

Z poważaniem,

Romario

Mistrz Gry, serwer: Candia

dookie.jpg
Opublikowano

konta nie odzyskasz ... mialem tak 2 razy, komp po formacie, odpalam metka i hs wypierdolil ze haxy ... 76 body na fenku poszedl sie pierdolic za free...

a jak prosilem o dowody to ' nie udzielamy inf. na ten temat ' banda pojebow ...

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Ale ja nie grałem na tej postaci ponad miesiąc ... Wczoraj wszedłem bo przyjechałem dopiero z holandi do swojego opuszczonego domu aż tu niespodzianka ... Ktoś musiał się wkraść na konto..

dookie.jpg
Opublikowano

Tak jak napisali, ban systemowy jest nie podważalny. Team Metin2 ufa maszynom a nie ludziom i to jest jeden z ich podstawowych błędów. Jeżeli chociaż troszkę interesowaliby się graczami - maja możliwość sprawdzenia daty ostatniego logowania się na konto. Napisz do jakiegoś innego GM z innego serwera z prośbą o udzielenie rady, oni wiedzą co zrobić. Jest szansa, że trafisz na pomocnego Mistrza Gry który udzieli Ci pomocnej odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...