Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki nick :)

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coto plebs??? nawet fajne

a DropsikPL

fajny?

Plebs? Hmmm... Powiedzmy, że to taki pozytywny gość.

DropsikPL? Świetny! Mama na pewno się ucieszy.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

co myślicie nad drops1k prosze o odpowiedzi myśle że fajny sam wymyśliłem prosze o oceny od 0/10

myśle że fajnie bedzie wyglodal w char page

Opublikowano

A nie może być taki jak ten który masz na forum? Dropsik i pochodne jest do dupy i tyle. Masz jakąś wyobraźnię? Spróbuj wymyślić coś ciekawego i oryginalnego, a nie takie gówno.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

co myślicie nad drops1k prosze o odpowiedzi myśle że fajny sam wymyśliłem prosze o oceny od 0/10

myśle że fajnie bedzie wyglodal w char page

Nie słuchaj tego zazdrośnika wyżej. Nick oceniam na 9/10, bo brakuje jakiejś gwiazdki np. ×PL×dř0pş1k×PL×. Koledzy na pewno będą Cię podziwiać. Ogólnie możesz zastosować drops1k, bo nazwa też bardzo ładna i przytulna dla ucha. Mam nadzieję, że dobrze postąpisz i nie zawiedziesz nikogo na tym forum.

4to7r2K.png

Opublikowano
drops1k

Oh, przepraszam Darkkaj, nie zauważyłem drugiego dna(dna, kapujesz, jebana gra słów xD) tego nicku. Ja jeszcze zmieniłbym 1k na 9k+, bo wtedy kojarzyłoby się to ze słynnym orzykiem "its over 9000". Będziesz szanowany i legendarny.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Oh, przepraszam Darkkaj, nie zauważyłem drugiego dna(dna, kapujesz, jebana gra słów xD) tego nicku. Ja jeszcze zmieniłbym 1k na 9k+, bo wtedy kojarzyłoby się to ze słynnym orzykiem "its over 9000". Będziesz szanowany i legendarny.

Jeżeli starczy mu miejsca może też dopisać datę urodzenia, albo imię matki, np. drops9kunegunda99.

Jest wiele możliwości, ale polecam wybrać tą, która najbardziej odpowiada Twojemu stylowi życia.

4to7r2K.png

Opublikowano

Możesz wybrać też coś filozoficznego jak np. DropsOrNotDrops. Na pewno wzbudzisz podziw u fanów Shakespeara.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Sorki że kolejny post ale autor go nie przeczyta, użyj tego nicku co masz teraz, wpada w ucho i jest oryginalny.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Pro100wRyj

pa100R

Mazzz

fuzz

MajSt3r3k

6ścian

KońPLN JAK WIESZ O CO CHODZI

CooV

dużo takich tylko trzeba być kreatywnym.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...