Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pong

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem to game i metin2client.bin (nwm czemu ale tego w folderze nie miałem )

Pong tam był taki

1>>> 1234abcd5678efgh

2>>> testtesttesttest

Ja w game i w metin2client.bin zmieniłem to (1) 1234abcd5678efgh) na 1122334455667788 I czemu to ciągle nie działa??? Pisało że mam wpisac w obu ten sam:P wpisałem i ciągle nie działa :PPP za pomoc 5:P

Opublikowano

Jakich wszystkich?:PPP

Logujemy się na nasze FTP i wchodzimy kolejno w ścieżke /usr/rain/channel/share_data . Tam znajduje się plik game , kopiujemy go na pulpit i otwieramy notepad++ .

Tak zrobiłem i Kliknołem Ctrl+F i wpisałem ten testtesttest wyszukało i zmieniłem w 1234.. na 1122334455667788 a Bin rozpakowany sciągnołem stąd:PP

Bo tego noramlnie w cliencie nie było http://www.mpcforum.pl/topic/297384-tut-jak-zmienic-pong/ no i tam tez wpisałem do tego metin2client.bin to samo 1122334455667788 i nwm co zle zrobiłęm :P

Opublikowano

Nie powiem Ci na 100% bo nie mialem plików rain... ale na plikach 2k10 plik game jest w tych folderach:

/usr/home/game/share/

/auth/-----> pod nazwą auth

/channel1/

/channel2/

/game99/------> jak masz...

Jak nie miałeś metin2clien.bin a chodził Ci klient wiec musiałeś mieć metin2.bin---> spróbuj odpalić za pomocą tego metin2client.bin

imetin_logo.png

Opublikowano

Mam taki problem xDD wchodze w /usr i nigdzie nie ma home:PP

Ale jak wchodze w usr/rain/channel to tam sa game1_1, game1_2, game1_3, game2,game 61 ,game 99

Opublikowano

bo robisz a plikach raina. dla tego cięzko niektore pliki odszukac bo nie są one "uniwersalne" czyli jedne i te same dla tego są problemy ze ścieżkami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...