Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co do postawienia serwa na RACK HEIGHT SERWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to czy można postawić na takim serwerze Gre no tzn.

- Czy można tam Zainstalować Tam samo FreeBSD

- I jak się da to czy taki serwer będzie działał normalnie z netem się już poradzi a jak coś bym szukał pomocy po zakupie takiego sprzętu.

Dam tu przykład żeby było wiadome o co Kaman :]

http://allegro.pl/dell-2650-xeon-2x-2-8ghz-4gb-ddr-2x146gb-raid-fvat-i2021554416.html

Może i był taki temat albo i nie ale ze znajomym kombinujemy bo szkoda swoich komputerów :]

Jeśli ktoś ma o tym pojęcie to pisać 10590219

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

oczywiscie że można;] to jest tylko sprzęt czyli ram procek dysk oraz karta sieciowa. to nic innego niz komputer tylko zriobony bardziej pod serwer. ale wiesz lacze musisz miec tez fajne bo widze ze fajny ten serwer bo dedykiem to nie nazwe;]

Opublikowano

ja chce dla znajomych TZn. Moja można bliscy znajomi z reala i z gry a oni swoich kolegów i wiesz miałem swoje Hamaki to tam dam se rade ;D taki medium Oo NO-Hamachi można powiedziec ale jak sie da to spoko Dzięki

A i co do neta to coś koło 10mb nocą koło 20stki wyciąga ;D

Opublikowano

Mam 2 podobne maszyny serwery sprawują się świetnie ale jeżeli nie posiadasz dobrego łącza jest lipa // są bardzo głośnie nie nadaja się do trzymania w domu

Pozatym jeżeli pytasz o takie żeczy jak instalacja systemu nie poradzisz sobie z konfiguracją sprzętową

@UP Zastanów się 2 albo 3 razy zanim coś napiszesz bo to co napisałeś to kompletna głupota

64562221938.png

Opublikowano

Mam Paru Doświadczonych informatyków w rodzinie i znajomych ;] Ale jak mówisz że głośny to co on tak z czego taki głośny np PC ma swoje 2/3 wiatraki i jest mega cichy więc ? Bo Już Mi smaka na robiło ;D a jak będzie głośny to i tak będzie stał nie w pomieszczeniu codziennym tylko dalekim bez żadnego szumu ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...