Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt WP

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ma ktoś skrypt na mieszanko białki i RSB do WP?

I jeszcze na auto reperowanie peta i uruchamianie go w trybie kamikadze.

Wielkie dzieki jesli ktos da dzialajace linki

Daje LiKe:D!

Opublikowano

Ogólnie działają ale WP nie działa. Jak chyba wiesz wyszła nowa wersja clienta i wszystko padło. Muszą zaktualizować wp itd.

Opublikowano

Ogólnie działają ale WP nie działa. Jak chyba wiesz wyszła nowa wersja clienta i wszystko padło. Muszą zaktualizować wp itd.

Czemu WP ma nie działać? Skrypt na stare statki, lasery itp. działa, to właśnie skrypty ingerujące w gre, które były tworzone pod starą wersję nie działają bo pakiety są pozmieniane.

Opublikowano

Mówicie jak o biobocie. Nie działa! Nie działa!!

Mi WP działa, nie wyobrażam sobie wrót bez crazy pet albo wylotu bez aurory + zawsze bonusbox ;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

wp dziala tylko skrypty trzeba troche pozmieniac poniewaz jak tu ktos napisal pozmienialy sie pakiety i trzeba teraz wszystko zmieniac.. ja mam juz skrypt na niewidki, mialem zapodac ale kolega mnie juz ubiegl i dziala mi on na wp 6.67 wiec wniosek jest prosty..

Opublikowano

Moze wiecej szczegółow Gdzie to pozmieniac ?

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Proszę o informację czy stosowanie WP jest "bezpieczne" Chodzi mi o to czy skrypty pracujące w środowiski WP są wykrywalne przez producenta gry, tzn czy za stosowanie WP można dostać bana.

Proszę również o informację, czy to prawda że używanie WP naraża mnie na stratę konta poprzez uławtiona jego kradzież lub tym podobne?

Dziękuję

Opublikowano

Używanie WP, tak jak innych programów niesie za sobą ryzyko otrzymania bana, jednak jest ono niższe niż za używanie botów.

Wniosek z tego wynika taki, iż WP jest "trochę" bezpieczniejsze niż boty oraz podobne programy typu kerkava czy antystealth.

Niestety na chwilę obecną skrypty nie działają z nową wersją klienta gry darkorbit 5.0.1, i należy czekać na nowe wersje skryptów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...