Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tenadia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludziska wbijac bo serwer pro a tylko 100-140 online .. ; ( kto lybi Mediumy polecam ! w razie pytyan w grze pisac ; )

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Super serwer. W 2 dni da sie spokojnie wbic 80+. Zapraszam do chunjo

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Gildia Hezbollah zaprasza do chunjo!

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Tylko mi nie działa?

Juz działa

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Serwer jeden z lepszych jakie są bardzo ciekawy, wszystko odbugowane i dostosowane. Serwer naprawdę godny polecenia. Jeden minus to strona, która narazie nie działa nie wiadomo dlaczego, i brak ludzi na serwerze z niewiadomych przyczyn. Taki serwer powinien mieć tłumy.

Opublikowano

Błąd to nie jest bo wyraźnie odcieli hosting "z góry" że tak powiem. Trzeba czekać na reakcje Head Admina czy Sponsora. Zobaczymy. Mnie wkurza fakt, że TOP-ka nabiła lvl na bugu z teleportem na mape od 95 lvl (piersonek albo zwoje) a teraz buffa kicka i bez niego na full absach moby biją po 3-4k przy czym przy full eq na życie mamy... 20-22k

Opublikowano

paper ma racje nie było żadnych bugów z mapkami:) tylko myslący ludzie robili zwoje i expili:) na buffach na P nawet z 5min można cisnąć. po 120+ już 0 dropu misji i eq. serwer dobry ale brak zainteresowania ze strony administracji

MadMaxxe8b947103b2e0509b4836234afca0265,62,37.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...