Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] xxx

KingSP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Poszukuję tutorialu jak wgrać anti-cheata sxe injected 12 do cs 1.6 non steam [u mnie na serwer].Poproszę o dobry tutorial nie jakiś po włosku,bo męcze się z tym dośc długo. Jeśli można mam prośbe o poradnik w założeniu dedykowanego serwera od 0

Na windowsie 7 żeby chodziło;

w sxe injected otrzymuje nieznany błąd [skonfigurowałem niby wszystko prawidłowo]

A dedykowany serwer niby działa ale gra się nie uruchamia...

Opublikowano

Spróbuj może jakiegoś pluginowego anty cheata, nie wiem np. azereus FFA.. nie jestem pewien czy działa on na ns.

Nic nie zbieram

Opublikowano

SB Guradian:

http://www.google.pl/#hl=pl&cp=4&gs_id=1s&xhr=t&q=sb+guardian&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=sb+g&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=a12d569691099ba&biw=1280&bih=861

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

SB Guardian to tylko po stronie serwera, ale nie polecam bo czasami jest bug z tym dodatkiem i znikają modele typów.

Nic nie zbieram

Opublikowano

z dedykiem w sumie problem z głowy... Wgram tego guardiana żeby na cheatach mi nie jechali.Mam nadzieje że podziała. Jeszcze nie zamykać tematu. Jak on działa dokładnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...