Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac

wks15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc, ostatnio z kolegą wpadliśmy na pomysł żeby stworzyc wspólną postac.

Na początku zamierzamy wbic spokojnie lvl 35 i zarobic konia bojowego.

Jeżeli zarobek byłby duży to zaczęlibyśmy robic b. dobre eq + wbic większy lvl.

Mam dwa pytania.

1.Która postac, zastanawialiśmy się nad surą wp, wojem mentalem oraz wojem bodym. Chcemy zrobic dropka, ale po jakimś czasie

wbic większy lvl, wbic skille na wysoki poziom itd.

2.Wybór serwera, na jednym mielibyśmy na start trochę yangów, fms'a +9 śr. 41 i w miarę dobrą zbroje ( Onyks ), bądź jeden z nowszych serwerów.

Prosiłbym o odpowiedź.

Dodam, że możemy wydac trochę na is.

Opublikowano

Graj wojem mentalem. Z tych postaci to jedyna bezpieczna, wygodna postac do gry.

Wp. Nie ma tu dobrego buildu. Powinno sie dac full w sile i int i zrecznosc. Jak dasz w wita to stracisz na dmg, wiec dziwna sprawa ;d. Mentalem dajesz full sila wit potem zr i nic nie tracisz, dobrze Ci idzie grac. Bije sie metiny dobrze, jak masz slabe eq to masz i tak spokojna gre bo silne daje Ci spokojny exp, dajesz rade expic.

Bodym nie radze. Musisz miec bardzo dobre eq na start gry, inaczej bedziesz expic po kilka grupek. Co Ci po tym ataku jak nie wezmiesz spotu i expisz majac za ,,spot" 0.10 a mental ma 0.50 ;d >

Graj mentalem albo ostatecznie wp. Zjebiesz sobie gre grajac bodym.

Dropek to oczywiscie body

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja bym wybrał surkę WP. Jeśli chcecie wbić później 75 to dobra postać na metki w DT. Chyba, że macie naprawde dobre eq to oczywiście body.

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Polecam Woja Body do najlepszej gry tj. do najlepszej gry, dziwnie to określiłem, lecz chodzi mi o to, że najwygodniejsza czyli najlepiej się nią dropi i ogólnie jest to najlepsza postać w tej grze wg. mnie..

Ale polecam także Sure WP, dla mnie Mental odpada.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Jak masz pytac sie o takie sprawy to pytaj, ale na oficjalnym forum metina.. Tutaj co najwyzej kilka osob ma doswiadczenie, a reszta lata po priv serverach ..

Krotko i na temat :

mental - dobry do expienia na 75-78lvl, potem traci wzgledem ataku/ pvp tez nie jest swietne (mimo ze ma swietny dmg skilli) ( def nie jest potrzebny do expienia w grocie - lepiej sprawuje sie body, a najlepiej wp )

body - przez cala gre jest dobry.. czy to na metki, czy na pvp.

wp - swietna postac! Na pvp dobry po 86lvl, najlepsza postac do expienia na max lvl czy tez jako drop na metki mordu.

Wiecej radze poczytac na forum ogolnym :)

Opublikowano

Graj wojem mentalem. Z tych postaci to jedyna bezpieczna, wygodna postac do gry.

Wp. Nie ma tu dobrego buildu. Powinno sie dac full w sile i int i zrecznosc. Jak dasz w wita to stracisz na dmg, wiec dziwna sprawa ;d. Mentalem dajesz full sila wit potem zr i nic nie tracisz, dobrze Ci idzie grac. Bije sie metiny dobrze, jak masz slabe eq to masz i tak spokojna gre bo silne daje Ci spokojny exp, dajesz rade expic.

Bodym nie radze. Musisz miec bardzo dobre eq na start gry, inaczej bedziesz expic po kilka grupek. Co Ci po tym ataku jak nie wezmiesz spotu i expisz majac za ,,spot" 0.10 a mental ma 0.50 ;d >

Graj mentalem albo ostatecznie wp. Zjebiesz sobie gre grajac bodym.

Dropek to oczywiscie body

o stary napisales ze sura wp musi miec full silne zr i int przyznam szczeze ze sie zajebiscie usmialem ale to szczegol

wp na start zaleznie od eq jak mamy +9 to ciskamy sobie full int na start jesli niemamy zbytnio kasy i eq +6 to mozemy dac 1 wit 2 int do 35 lvla potem dajemy max int a potem max wit gdy juz mamy wit i int max to dajemy zr albo sila ja proponuje zr

Opublikowano

ja bym proponował zrobić 2 postacie bodego i wp oboje 35lv na wp czytac ku a bodziaka zostawic na 35lv poniewaz na metkach w m2 bodziak jest lepszy bo szybciej macha i mozna kupic bron 2ręczną

a wp bd dobrze się zarabia na ok 52lv w trudnym nie dosc ze medale lecą bardzo często to i na kamyka mozna liczyc ;)

a co do serweru to grajcie na onyksie skoro macie tam juz cos na start

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...