Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy grozi mu ban?

NeitraX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kumpel wczoraj grał na Life Taker z innym kolegą, grali tylko we 2. Na stronie CA widać ile ma unavalible+ a ma ich kilka tysięcy. Czy może dostać za to bana? Jakie są szanse na bana? Dodam, że nikt nie widział jak gra na Life Taker. Za pomoc poleca lajki.

Opublikowano

Chłopie..

Logi ich ściągną.

A jak nie to , to i tak dorwie to nexon :)

Grozi mu ban na 9999 lat :)

Ja grałem z tym kolegą wyżej :)

I mieliśmy po 6K podajż un + , na drugi dzień permy dostaliśmy ( tak jakby permy )

A dodaje że nikt tego nie widział.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To samo co kolega wyżej :)

Tylko dodam jeszcze, że gdy grałem na nowym koncie to dostałem bana na płytę główną i pousuwali mi wszystkie konta włącznie z głównym :)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Specjalista
Opublikowano

no przecież nie będzie wegotował i musi grać, ktoś zobaczy że dobrze gra, wejdzie na stronę CA i zobaczy unb

a po 2 jak wbije CSM5 chyba to będzie w rankingu na erbazie

ErBaz ma 2 tysiące unb+, napewno będzie pierwszy i napewno go ktoś zreportuje (sam tak robię)

ten ban na 9999 lat to jest ban na dysk twardy (trzeba reistalować system)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@Up zapraszam do zapoznania się z regulaminem :)

@EPE ...

Ale jak ja grałem z ILove..to nie dostałem bana na karte.

To nie tak odrazu dają..wcześniej dawali na Ip..

To oznacza że po kilku banach dopiero banują na płytę xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ma bana na 100%, to jest pewniak jak nie za logi to lukną jego accolades i zobaczą unbeliveable-1 unbeliveable+ 6k xD i za to dostanie bana.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie koniecznie muszą dostać bana powiedz im żeby usunęli hacki ponieważ nexon się im przyjrzy w najbliższym czasie albo niech trochę wyrównają staty np. niech dadzą kilka unbe fantastic ultra multi i double no chyba że kupią wyczyszczenie statów :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Argos? ty chyba nie znasz dzialania nexona?

jak moga nie dostac bana za haxy pomysl -.- co z tego ze kupisz reset statow nexon wszystko widzi masz ich za debili?

-Ushio.png
Opublikowano

@up

Wyczuwam sarkazm w tej wypowiedzi,

Uświadamiam Cię, że można dostać bana na płytę główną (sam jestem szczęśliwym posiadaczem tejże blokady :D).

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano
ban na dysk... uważajcie żeby bana na pendriv'a nie dostać

To było śmieszne.

Powiem tak.

Wcześniej nexon dawał na Ip/Mac..

Potem tak zwane przez Matta special bany , blokowało na płyte..a nikt w to nie wierzył , sam to też posiadałem.

A teraz wprowadził to w życie , + na 9999 lat xD

nie koniecznie muszą dostać bana powiedz im żeby usunęli hacki ponieważ nexon się im przyjrzy w najbliższym czasie albo niech trochę wyrównają staty np. niech dadzą kilka unbe fantastic ultra multi i double no chyba że kupią wyczyszczenie statów

Wszystko kosi xD

Oprócz accol.

A jeszcze dodam że masz kolo odpowiedz już podaną kilka krotnie razy..wypadało by ty zamknąć.(To tylko moje zdanie)

EXPmIpC.gif

Specjalista
Opublikowano

mieliby normalne staty jakby grali na rec rules, tam nie zapisują się accoladesy :>

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Na Rec Rules to jest normalny server, tylko musi być włączona opcja "super soldier" tam są osobne statystyki ale też mogą dostać bana za Kill Streak'a

Opublikowano

Uważaj bo bana na monitor dostaniesz wszystko ci zablokują począwszy od pendrive'a skończywszy na obudowie do kompa -.-

w sumie to ja nie wiem jakie on ma prawa w kompie ci grzebać nie może nawet jeśli zezwala im na to regulamin zdania są podzielone ale zostaje przy tym że nie dostaniesz. Wiesz... nexon robi też takie niespodzianki że banuje po pewnym czasie grania po to abyś jeszcze nx dużo kupił :D

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

ban na dysk... uważajcie żeby bana na pendriv'a nie dostać

Dokładnie.

Ban jest na adres MAC ciołki.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Specjalista
Opublikowano

Na Rec Rules to jest normalny server, tylko musi być włączona opcja "super soldier" tam są osobne statystyki ale też mogą dostać bana za Kill Streak'a

no to faktycznie nie uchroni nic hackera na life takerze przed banem

zapolmniałem o kill streak'u, przy life takerze spory będzie, chyba że co 30-40 killi dasz się zabić

tylko jak np ostatnio widziałem to typek co hackował to najpierw zginął a jak nieżył to nabijał kille, więc może kill streaka nie będzie jeżeli jest martwy?

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano
Ban jest na adres MAC ciołki.

Nikogo tutaj nie wyzywaj.

Był na to ban.

Teraz jest na płyte główną , koniec i kropa

Co do K.S.'a.

Jak ja grałem z ILove to robiliśmy co 50 killi na sobie ( raz on raz ja ) i K/D wychodziło 1.00.

Uważaj bo bana na monitor dostaniesz wszystko ci zablokują począwszy od pendrive'a skończywszy na obudowie do kompa

Epic :D

Jak by mi na to dali ..sprzedał bym mójego pc'eta na złom xD

..

Btw.Jeżeli nexon tak banuje , to co bd jak reszta firm bd tak banować >_<

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Chłopie..

Logi ich ściągną.

A jak nie to , to i tak dorwie to nexon :)

Grozi mu ban na 9999 lat :)

Ja grałem z tym kolegą wyżej :)

I mieliśmy po 6K podajż un + , na drugi dzień permy dostaliśmy ( tak jakby permy )

A dodaje że nikt tego nie widział.

Ma bana na 100%, to jest pewniak jak nie za logi to lukną jego accolades i zobaczą unbeliveable-1 unbeliveable+ 6k xD i za to dostanie bana.

game anarchary i inne platne vipy są niewykrywalne jedyne za co może dostać bana to za un +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...