Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm serwer jest nudny, jak ktoś gra ninja to raczej nie rozwali metka 100+ i nie wejdzei na nastepna mape żeby się podexpić.. Serwer na 1/2 dni.. Na weekend dobry :]

Opublikowano

Wchodząc na ten serwer chyba podniosłem średnią wiekową z 12 na 13 lat:D Zapraszam serdecznie jest z kogo się pośmiać^^

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Opłaca się, z inteligencją i wiedzą o grze większości graczy możesz w dzień zrobić to co Oni w tydzień, a nawet miesiąc:)

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

I dobrze, że więcej nie gra, lagi jak by to dedyk nie był.. Co prawda na 1 koncie idzie prawie płynnie grać, ale kiedy ja gram jeszcze z buffem+sklep czy inna postać to laguję mnie, wywala. Na innych serwerach nie mam takich problemów.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Z zapowiedzi wynikało że serer bedzie ciekawy, aczkolwiek po wejsciu na serwer okazało się że to kupa straszna. Zle dobrany exp do rozwoju postaci, zbugowane masa rzeczy, BIOLOG jedynie do red konarów. Aaaa wracając do biologa: 0 wysiłku do wbijania lv, po oddaniu któregokolwiek partu misji biologa (tj, zęby, konary czy inne) dostajesz od 5-10 lv, co jest totalnym bezsensem. zrobienie dropka z oddanym biologiem? ZAPOMNIJ.

Skile są kolejną porażka. Nieumiejętność edytowania klienta doprowadziła do tego że zostały smienione 'widełki' awansu na kolejny lv, niesie to za sobą żeby wbić skil na jednym lv musisz mieć około 65+... PORAŻKA

Poza tym na serwie gra masa kretynów zabijających ludzi na wolnym, shopka nie otworzysz, bo jakiś przyyeb ubije cie.. Najciekawsi (takich nie brakuje) są tacy z 130+lv, którzy zabijają 20-70 lv bez eq i podniecają się ze ich ubili.

Ogólnie nie polecam tego serwera, ze względu na wyżej wymienione argumenty, dodatkowo administracja tez pozostawia wiele do życzenia.

Masz konkretny serwer ... napisz.. z kolorowymi bajkowymi kupami WYJDŹ

Opublikowano

Eh.

Miałem woja 165,sure 133,Ninje 140 i nuudy:(

ten lv mozna wbic w 1dzien.

Przydał by sie jakiś event lub jakieś nowosci.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Wiadomo kase zgarnął i juz nie ma : D Dzieci wydaja na kazdego priva po 200zloty i pózniej płacz ze serwer off hahah

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Wiadomo kase zgarnął i juz nie ma : D Dzieci wydaja na kazdego priva po 200zloty i pózniej płacz ze serwer off hahah

Serwer działa dla twojej wiadomosci tylko stronka padla

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...