Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Two Worlds 2

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa gry-Two Worlds 2

Parametry Komputera- Spełnia kiedyś w grałem na średnich i wszystko było ok.

Dokładny Opis:

Witam, mam problem z grą TW2. Kiedyś (2010r.) gra pobrana z torrentów działała bez zarzutu teraz gdy pobieram wypakowuję, montuje plik iso

w alkoholu 52% (próbowałem w innych) obraz płyty się nagrywa i tu się zaczynają problemy, gdy włączam Setup.exe proces włącza się (nie pokazuje się instalacja, sam proces) i znika za 2s tak samo z autorun.exe. Uruchamiam jako administrator, próbowałem rozpakować plik iso i ręcznie odpalić, też nie działa. Dodam że to jest 3 wstawka z którą mam taki sam problem.

Ostatnia wstawka z której pobierałem jest sprzed 2 dni więc raczej wszystkie party się pobrały .... Format raczej nic tu nie da.

Antywirus wyłączony, zapora też. Sterowniki do wszystkich kart mam, directx też zaktualizowany. Komputer spełnia zalecane wymagania gry.

Jest to pirat ^^^

Po przeniesieniu plików z płyty na dysk twary (znaczy nie z płyty tylko z obrazu płyty) jest nadal ten sam problem.

Miejsca na dysku mam ponad 20gb

Opublikowano

Sciagnij z innych torrentów np: demonoid.com thepiratebay.org tnttorrent.info kat.ph

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Opublikowano

Jeżeli na którejś ze stron które wymieniłeś jest gra spakowana (nie w obrazie iso) to pobiorę wtedy dam like.

Ale bardziej mi zależy na rozwiązaniu problemu poprzez odpalenie instalacji przez plik iso.

Opublikowano

Nie pomagamy piratom.

Zamykam.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...