Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy mozna wyplacić kase z fona na konto?

purchawa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię żeby coś takiego można było zrobić choć nie jestem pewien , o ile mi wiadomo to z telefonu na telefon można przesłać środki choć nie wiem czy akurat w Play :P , nie ma mnie w Polsce więc nie orientuję się jak to teraz wygląda , jak coś znajdę to Ci napiszę. :)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Może chodzi o obsług konta w banku z telefonu, bo tak można robić bez problemu i część banków ma tego typu usługi ale nie są one w żaden sposób związane czy powiązane z kontem telefonu u operatora telefonu

Raczej można założyć ze nawet te pieniądze co się posiada na koncie w telefonie ( oczywiście mowa o perpaid ) w większości nie są realnymi pieniędzmi, to w częsciowo jakieś bonusy czy dodatkowe doładowania i naprwdę dziwnym było by żeby płacić wirtualną walutą z telefonu. Doładujesz za 10 zł , dostaniesz 10 zł dodatkowego bonusu i przelewasz 20 zł na konto, super zyski bez wychodzenia z domu ;) .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To chyba pracował bardzo dawno bo jest usługa typu mikropłatności z której można kupić bilety na autobus, tramwaj itp drobne usługi. Jak napisałem wyżej pieniądze na ten cel muszą byc realne a nie wirtualne z bonusów

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...