Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Prezentacja postaci Solar s26 - Mental 35 lv

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=W6vQAZSrE-o&feature=g-upl&context=G228e8cbAUAAAAAAAAAA

Ps. Lagi spowodowane tym , ze nagrywalem na laptopie na ktorym renderowalem film. W trakcie gry nie bylo tego widac , ale na filmie tak.

Moja postac po 2 tygodniach gry (nacisk na eq)

@edit

Prosilbym moda o poprawne dodanie video, bo w [media][/ media] nie moge ..

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nie jest źle , jednak to dopiero początek :D ... Brawo , ZMIEŃ lub USUŃ tą piosenkę bo nie idzie tego słuchać ... wybacz :D

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Ladne eq, pamietam jak ja gralem pierwszy raz, dropnalem branse na 28 chyba z hp i sprzedalem Ja za malutkie ceny.. widac silne m2. sr dosyc. wloz kd

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Rib kupiony za 15kk. Wymienie najprawdopodobniej. Nuta to D-bomb - lubie kiedy, Remix jakis zwalony..

Gram 2 tygodnie. 7 dni dropienia i expienia, reszta to wbijanie do gry zeby zrobic lv konia i o to mi chodzilo ;p

Poszedlem do swiatyni i okazalo sie ze biore spot na lajcie bez uzycia sciany. Mam 5 kk teraz i mysle nad tym zeby selnac tygre i kupic smocza +7 z kd, lub selnac za 20-25 kk riba i kupic sr +20 z kd. Moze ktos ma jakis pomysl co bym mogl zrobic ?

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Rib kupiony za 15kk. Wymienie najprawdopodobniej. Nuta to D-bomb - lubie kiedy, Remix jakis zwalony..

Gram 2 tygodnie. 7 dni dropienia i expienia, reszta to wbijanie do gry zeby zrobic lv konia i o to mi chodzilo ;p

Poszedlem do swiatyni i okazalo sie ze biore spot na lajcie bez uzycia sciany. Mam 5 kk teraz i mysle nad tym zeby selnac tygre i kupic smocza +7 z kd, lub selnac za 20-25 kk riba i kupic sr +20 z kd. Moze ktos ma jakis pomysl co bym mogl zrobic ?

jabym ci radzil zrobic dropa na KK i robic smocza na +7 sam tak jak ebo ,ebo wykujesz na +7 i sellasz tak pare sztuk i zobaczysz efekty :D

Opublikowano

[.media][/media] (bez kropki)

Kupilem smocza +7 z kd defa +3 , ebo +7 mam, mam tez kupiona okragla +7 6% blok ciosów

Odswiezam

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Ładna postać - ja bym takiej nie zrobił więc gratulacje.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Dzieki wszystkim za pozytywne komentarze ;] Motywuje to bardzo :). Kolejny film zrobilem. Pokazalem eq jak i nowe czesci tego eq , szczegolnie tarcza pro ;d

Zapraszam do ogladania

http://www.youtube.com/watch?v=FYiBL9VgUyA&feature=g-upl&context=G228e8cbAUAAAAAAAAAA

ref

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Noo ładna postać ale mogło by być trochę lepiej :)

Brechta ;d 2 tygodnie tyle osiagnalem. Eq warte ok 50 kk . Niby jak mialoby byc Troche lepiej ? Pewnie latasz w eq +4 i nie wiesz jak trudno tyle zarobic grajac od zera nie majac nic :)

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Śmiem twierdzić, że zarabiał na botach itp. Co jest najbardziej prawdopodobne, ponieważ bez postaci z wyższym lvlem nie da się tak "dokoksować " postaci. Dlatego nie ma się czym chwalić.

Jeżeli jednak się mylę, gratulacje pomysłu! Tylko na przyszłość dodawaj jakąś muzykę której da się słuchać :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nigdy w życiu nie używałem bota. 2 lata temu co najwyżej używalem sh zeby szybciej sie transportowac i fishbota , ale po ostatnim banie kilka miesiecy temu nawet nie mmam go na kompie bo za duzo stracilem dostajac bana , konto warte bylo ok. pół tysiąca + blad hs bo wykrylo mi inne konto niz te na ktorym mialem fb i zbanowano mi tylko glowne konto .

Nigdy nie chodziles na metiny? Nie dropiles itemów z hp /fms'ow / rib'ów ? Nie trudno jest zarobic, ale potrzeba czasu na to i checi ktore mialem szczegolnie ze dlugo nie gralem i nabralem ochoty i zapalu. Troche farcilem expiac, dropily mi itemy z bonami. Chodze teraz na bossy i po prostu expie i kasa sie sama gromadzi. Itemy nie sa tak drogie , a dropnac kilka ku silne i aura i masz na eq :) (nie takie jak moje ale wystarczajace )

Odswiezam

sygnlamborginipro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...