Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!!! NEWS !!!

lDesirl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno pewna firma transportowa zajeła się dorywczo sprzedawaniem pacc na rl tibii (www.paccsystem.pl).

Postanowili oni założyć nowy portal (www.gownoprawda.pll) na ktorym jest info o otsie ktory naprawde zajeb*** sie zapowiada. Oto uchylę wam rąbek tajemnicy...

Serwer dedykowany (5x lepszy od mojego kompa xD [a nie mam zlego]) co za tym idzie 24/7. W pelni opłacane przez paccsystem.pl

Skille/mlvl: 3x

Loot: 1x

Mapka: Rl Robiona na zamowienie przez 6 maperow i 4 skrypterow. Jest na niej wszystko od mount sterum (gora z cyklopami) po kopalnie dwarfow, poh, ankrahmun, tomby, tiwuande!

Nie wierzysz?

Sam zobacz!!!

Oto kilka screenów z TESTów otsa:

Tutaj GM sie troszkę zabawił (dla mniej spostrzegawszych jest to arena na roku tam gdzie sie respi wolf, spider, troll i bug.

screenvv2.png

screen2cc4.png

Ots rusza za kilka dni!

Jestes ciekaw co dalej?

Chcesz zagrać, pomoc w otsie?

WEJDZ! ZAREJESTRUJ SIE! I CZYTAJ/PISZ!!!

Opublikowano

a wszystko to jedna wielka sciema jakos na www.paccsystem.pl nie ma zadnej wzmianki o tym ots ani zadnego linka

Opublikowano

Tak? A dlaczego tak sadzisz? Byles na forum? Czytales? Moge się zalożyć że nie... Kolejne dziecko... Niewiesz co to tibijczyk.pl?? no to pozdr...

Opublikowano

Pisze nastepnego posta bo widze ze nastepny dzieciak 13 letni dostal moderaotra. Czemu z 5 zdjec zostalo usunietych?

Opublikowano

fajne ze patrzac na wyglad www.paccsystem.pl a na wasze forum to hmmm

po2 nie ma nic napisane na www.paccsystem.pl a mysle ze jak by otwierali jakiegos ots napewno by napisali

Opublikowano

Jak byś uważnie poczytał i popatrzał paccsystem posiada głównego administratora na forum, reklame która sam założył (Paccsystem.pl) I jesli poczytasz jego posty zrozumiesz ze to oni sponsoruja. Co z fotkami ktore usuneles?

Opublikowano

Nie interesuje mnie to po1 robisz reklame i spam - do tego sluza ots listy

po2 nie chce mi sie kopac w tym forum, to co oni zalozyli czy tylko was sponsoruja -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...