Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję] save'u z surowcami

tomcio281

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję save'a (ew. proszę o wykonanie) ze skarbcem. Wiem, że to dość głupie, ale w wyniku przykrego wypadku utraciłem mój save w MC, a zaczynanie wszystkiego od nowa, szczególnie przy moim wiecznym braku czasu... cóż... nie uśmiecha mi się.

W związku z tym proszę o link do save'a (obojętna jest mi mapa) z niewielkim odkrytym obszarem i sporą ilością materiałów (głównie proszę o podstawowe surowce(drewno, kamień, żelazo, węgiel, diamenty - przedmioty zrobię sobie sam) - im więcej, tym lepiej). Nie chcę żadnych budowli ani nic takiego. Po prostu skrzynki z surowcami.

Jeśli coś takiego istnieje, to proszę o linka. Oczywiście wersja 1.0.0

Wiem, że powiece, abym użył cheatów. Cóż, początkowo chciałem, ale w wyżej wspomnianym przykrym wypadku ucierpiała gra i teraz nie mogę sobie modów zainstalować.

Jeśli ktoś stosuje cheaty, to nie jest to dla niego problem, a mi by to bardzo pomogło.

Liczę na pomoc w tej sprawie. Będę naprawdę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

@up

Sander, miło, że spróbowałeś mi pomóc, ale jaskinia i skrzynka cobblestone'a to dla mnie za mało. Widzisz, potrzebuję dużej ilości surowców, żeby móc odbudować jak najwięcej z tego, co utraciłem - potem już sam sobie będę zbierał. Jednakże katedra, dwie rezydencje, zamek, szklarnie, kilka posągów z wełny i kanał transportowy wymagają ogromnego nakładu pracy i materiałów.

Co do Twojego save'a. Wszystko ładnie, ale popracuj nad materiałami - cały cobblestone zastąp stone bricks'ami albo zwykłym stonem. Najlepiej odkop ten swój domek, żeby nie znajdował się cały pod ziemią. A poza tym, to tylko rozwijać :D

Z góry dziękuję wszystkim użytkownikom, którzy zechcą mi pomóc. Czekam na save'y.

Opublikowano

@3 up

Godzina na dodanie skanu do pliku.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...