Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WP

wacikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak byście umieli korzystać z google to dawno zaktualizowanego byście mieli.. Ale jak liczycie tylko na link na forum no to ;)

sam liczysz na link na forum

bo jak poszukasz w googlach aktualizacji skryptów albo samego WP to w najlepszym wypadku ściągniesz sobie na kompa jakiś "mało szkodliwy syf" a w najgorszym stracisz konto (konta)

Opublikowano

Nie będzie nowego WP !

Program sam w sobie działa, tylko skrypty już są nieaktualne i należy poczekać na ich nowe wersje.

nie wiesz czy nie będzie nowego WP więc nie pisz że nie będzie :)

ja korzystałem z 6.67 (chociaż był już dostępny 6.69) i ślicznie działał do czasu updatu klienta DO

teraz jest totalna lipa (tzn. totalny legal :D)

tak więc prawdą jest że póki co nie działają skrypty z nowym klientem i prawdę mówiąc nie wiadomo kiedy zaczną działać :(

w 2010 roku w grudniu była podobna sytuacja (wielkie banowanie jednego z ogólnie dostępnych botów - nie napiszę jakiego bo zaraz się zrobi niepotrzebny syf - a o jakiego bota chodzi to pewnie i tak większość wie)

wtedy też przez jakiś czas nie działały niektóre skrypty ale później wszystko wróciło do normy

zgodnie z zasadą że jak człowiek coś zrobił to inny człowiek zrobi to lepiej :)

Opublikowano

nie wiesz czy nie będzie nowego WP więc nie pisz że nie będzie :)

ja korzystałem z 6.67 (chociaż był już dostępny 6.69) i ślicznie działał do czasu updatu klienta DO

Z tego co wiem to x33team zakończyli rozwijanie programu.

A co do wersji 6.67 i 6.69 to nie ma wielkiej różnicy,

skrypty tak samo działały na pierwszej czy na drugiej wersji.

@EDIT

w grudniu nie działały niektóre skrypty?

Pojawiły się tematy że ludziom WP nie działał, jednak u mnie wszystko działało jak zawsze dobrze.

Opublikowano

@upp

Uwierz że mi działa. Żadnych syfów nie mam po prostu działa, A że Ty liczysz na link, I próbujesz tu być kozakiem to już Twój problem.

1. nie jestem kozakiem

2. nie mam problemu

3. nie liczę na link na tym forum

potrafię szukać czego mi potrzeba,

oprócz tej strony jest jeszcze kilka innych (jedna z ekipą programistów - bardzo dobrą - zza naszej wschodniej granicy :D)

i masz rację niektóre skrypty działają - problem tkwi w tym, że używasz skryptów na własne ryzyko, bo nie do końca wiadomo jak działa skrypt BP blokujący działanie skryptów pod WP,

tyle w temacie

Opublikowano

@UP Crack, raport ;)

@Topic

Program działa, skrypty są do aktualizacji, łatwo to zrobić, szybko powinny wrócić do gry ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dobra to sobię sam poszukam bo niedość ze crack to zachwile Sekhmet wpadnie i będzie warn, ban, warn, ban...

Zamknijcie bo robi się spam...

Opublikowano

Dobra to sobię sam poszukam bo niedość ze crack to zachwile Sekhmet wpadnie i będzie warn, ban, warn, ban...

Zamknijcie bo robi się spam...

na innym forum juz maja nowe skrypty ;D ^^ POZDROWIONKA dla uzytkownikow WP :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...