Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Nowe Video Global 6

piotrekp10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne, ale pokaż coś poza biciem staków na wrogich mapach które w dodatku są puste >.<

Jakieś walki prawdziwe a nie jak ty bijesz kogoś ;) Ogółem jest ok.

Opublikowano

filmik zajebisty mam pytanko co masz poza all designami do drona boosterami i sepromem ze masz takie bicie ? all drony 16 ? duzo masz lf 4 ?

Opublikowano

filmik zajebisty mam pytanko co masz poza all designami do drona boosterami i sepromem ze masz takie bicie ? all drony 16 ? duzo masz lf 4 ?

Drony mam na 13, ale mam 35 LF4 :) znaczy na filmiku latałem z 30-ma bo takie configi mam :)

Opublikowano

Dlatego właśnie nie lubie latać po drugiej gali. Bo zaczyna analogiczna sytuacja jak 1:03 i chuja jesteś w stanie im zrobić , nawalając po 44k oni w dwóch/trzech/ba czteerech bo100k i basta.

Opublikowano

Hmm...filmik jak filmik widzialem lepsze Ale grat:)jedno pytanie,jaki to remix i'm the sexy girl?Bo nie znam a wpadł w ucho:)No i evanesence tez ciekawy Bootleg Wiec rowniez zapodaj:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...