Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za RP skórkę czy postać?

QySs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak widzę skinera to mi się śmiać chcę po przeważnie jest to dziecko z kasą od rodziców wydającą tylko na RP ... Osobiście może i bym kupił skórkę ale jedynie w czasie przeceny, chociaż bohatera też w czasie przeceny tak jak to ostatnio kupiłem Lee Sina ;)

he?

Opublikowano

Ja jak jest sensowna przecena to kupie z przeceny mam

5 postaci

skorek nie kupuje bo mi się nie chcę wydawać na to kasy mam 2 sórki do moich ulubionych postaci Kenen i malza

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ja jak widzę skinera to mi się śmiać chcę po przeważnie jest to dziecko z kasą od rodziców wydającą tylko na RP ... Osobiście może i bym kupił skórkę ale jedynie w czasie przeceny, chociaż bohatera też w czasie przeceny tak jak to ostatnio kupiłem Lee Sina ;)

A tobie chuj do tego, że ktoś se kasę wydaje? Jak lubi to może se robić co chce... Jeżeli jest to dla Ciebie śmieszne, to coś jest nie tak -,-. A może powodem twojego śmiechu jest zazdrość? Hmm kto wie.

A co do tematu to możesz to i to ;). Ja mam 2 skiny i może z 5 postaci za RP ;d

Opublikowano

Najpierw znajdź swojego main'a dopiero później kupujesz na niego skina.

Tak to możesz kupić za RP postacie. Chociaż ja wolę uzbierać IP samemu a za RP skina.

Jest też opcja że za IP kupujesz postacie a za RP IP Boosta.

Opublikowano

Tutaj nie ma nic do rzeczy zazdrość, chce to kupie RP, ale nie wiem po co. Hmm. Dlaczego śmieszne? Jak w grze jest skiner to przeważnie ta drużyna przegrywa ... Tak samo jest z Polaczkami i Ruskimi. To jest moje zdanie że - skinerzy, polacy, ruscy w teamie, to gra przegrana -.-.

he?

Opublikowano

@UP Przestańcie z tymi "Polaczkami" bo 80% tego forum to low lvle albo kretyni , którzy chcą w jakiś sposób zaistnieć nie wiedząc nic na temat LoL'a . :|

Nie mam nic przeciwko plejerowi ze skinem, więc kup skina :)

xxcafs.png
Opublikowano

Ja wydaję RP na postacie na przecenie lub na te za 6300 IP , ponieważ tańszych się nie opłaca . Jeśli jednak lubisz zdobywać IP i łatwo ci to idzie to proponuje skórki , gdyż skórek za IP nie kupisz ;) . Skórki radziłbym ci kupować do tych postaci którymi grasz długo i je ogarniasz , bo 9/10 przypadków gdy widziałem kogoś ze skórką kończył ze statami 1-8 . Ja zakupiłem jedynie skórkę do mej kochanej Le Blanc z limitowanej zimowej edycji ^^ .

Opublikowano

jak jest przecena i dobra postać to postać ;D

a jak przecena na jakiegoś skina na postać którą lubie grać to skina ^^

postaci kupiłem już... 4

a skinów...3, teraz czekam na tą zajebistą LeBlanc ^^<3

@UP: mi sie zimowa nie podoba ;P

Prestiżowa jest zajebista <33

graphic.png

Opublikowano

Za ip kupisz bohatera ale już nie skina. Moje zdanie jest takie że Rp tylko skiny a ip bohaterowie.Pamiętaj Ip zarobisz szybko Rp już nie

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Oczywiście ze skin.

Dlaczego?

Hymmm.

Ponieważ...

Jeżeli ogarniesz jakąś postać to kupujesz do niej skina zeby być wyróżniany.

To jest jak wizytówka tylko niektóre dzieci mają do wszystkich postaci skiny...

A lamią jak cholera

Zdecydowanie polecam Skina!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej kupić skórkę, ale do main'a. Polaczek w teamie to przegrana?! Coż... skoro grasz z randomowymi ludźmi, to gratuluje. Wychodzi, że Ty sam nie potrafisz grać, bo jesteś Polaczkiem.

7m9a.png

Opublikowano

up 2 czy ja mówie ze polaczki to nooby?

Mówie że niektóre dzeci ...

I się zemną nie kłóć bo wmawiasz sobie coś czego nie powiedziałem...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

up 2 czy ja mówie ze polaczki to nooby?

Mówie że niektóre dzeci ...

I się zemną nie kłóć bo wmawiasz sobie coś czego nie powiedziałem...

Może prześledź temat i pomyśl czy to do ciebie był siekrowany mój post...

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...