Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrriposta Odnosnie Ostatnich Dzialan Przez Moderatora Quazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

O ile mnie pamiec nie zawodzi, to od niedawnego czasu osoby lamiace regulamin byly nagradzane banem o odpowiedniej dlugosci w zaleznosci od tego jaki punkt regulaminu zlamaly, po dzisiejszej nocy zauwazylem ze przybylo mi kolejne 20% w forum z banami nic nie ma a w sygnaturze tylko zalosne "//ciach" oraz +20%, osobiscie nie jestem dokonca pewien czy te 20% mialo mi przybyc ale moim zdaniem jak kazdy dostaje bana za lamanie regulaminu to czemu ja ma byc inny. Jezeli jest tak jak ja uwazam to prosze o anulowanie ostrzezenia.

@D

Ehh nie fatyguj sie bo nie rozumiesz,

Opublikowano

@/\

Ależ doskonale rozumiem . Fakt , Quazu jest moderatorem 2moons i powinien tam moderować . Do global moda mu daleko ;)

Osoby były nagradzane banem + warnem . Tak mi się zdaje .

Regulamin to regulamin . Przestrzegać trzeba . I nie jesteś inny ... Mass usuwanie sygnaturek było ;)

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

3. Zabronione jest używanie przekleństw w sygnaturach, bądź obrażanie innych.

4. Niezastosowanie się do wyżej wymienionych zasad dotyczących sygnaturek, będzie skutkowało warnem pierwszego poziomu, wraz z całkowitym usunięciem sygnaturki.

Warto przeczytać przed ustawieniem nowej sygnaturki .

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=52547

@\/

20358.gif
Opublikowano

był gdzieś temat kurde nie moge go znaleść zniknął mi admin napisał albo wczoraj albo dzisiaj że osoby co mają sygny powyżej 5 linijek 20 % ban i w przyczynie //ciach i ci który mają fotki większe niż 200px

jyh.jpg
Opublikowano

mam pytanie dostalem warna 20% i usunieto mi sygne wlasnie przez Quazu i chce sie teraz spytac co bylo w niej nieregulaminowego ? 3 userbarki male i 3 linijki tekstu malym druczkiem i 3 slowa wiekszym...zal dupe sciska do kwadratu..

Opublikowano

Mysle, ze z anulowania nic nie bedzie, a rowniez jak up mialem podobnie, ze sygna miescila sie w regulaminimie

@Quazu

Thx ta sygnaturke mialem tylko na forum a nie mam jej na dysku :ph34r: :wub:

@EDIT

Owszem, pomoc jest potrzebna, bo im lepiej tym wiecej ale skoro moderator dostal zakres obowiazkow na dany dzial to dlaczego sie zajmuje obowiazkami wykraczajacymi poza jego zakresClick

Opublikowano

Ja zaczalem ostatnio pisac ze starego kompa bo nowy mi sie zepsul i mam czesto zamulki,a Quazu mi wlepil 40% za tripple/double post i to akurat wtedy jak zlozylem aplikacje na moda dizalu WoW i jak ZiomQ mi odjal 20%...

@Moja sygna tez nie byla duza

@Down:Pare skeund wczesnije :)

@Down: Nie wiem,jak chcesz to banuj.... ale na forum jestem od dawna i pierwsze 80% to stare czasy :/

Opublikowano

no boshe jedna linijka i to na ktorej 3 slowa byly zal.pl...

to co jak bedzie 5 linijek i na 6 jedna literka to tez dacie warna i usuniecie ? loool :/

Opublikowano

placzenie nad tymi sygnaturkami one nie sa takie wazne poco tam wam jakis tekst jak wiekszosc osob ma prawie to samo...

Opublikowano

No więc tak. Wczorajsza akcja miała na celu bardziej zwrócenie uwagi na to że dużo ludzi ma sygnaturki łamiące regulamin. To ile było napisane nie gra roli, liczy się ile było linijek.

Jeżeli mialeś tak:

1

2

3

4

5

6

To już jest za dużo. A co do obrazków nie może on być wyższy niż 200px. Wysokość obrazków się łączy, jak masz jeden obrazek o wysokości 150px i jeden 60px to już jest źle.

I posty że mieliście dobre sygnaturki a już nie macie są bez sensu. Jak by były dobre to bym nie usuwał.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Dobrze juz dobrze szanuje moderatorow za to co robia, ale teraz chodzi o zmniejszenie % ostrzezen, napewno ostrzezenia usuwane sa za poprawe, wiec ja juz nie mam sygnatury "nieregulaminowej" to dla czego mam 20%:blink:, rozumiem, ze nie odrazu mozna zauwazyc poprawe ale jak znam zycie to ty mi Quazu nigdy juz tych 20% nie odejmiesz bo swoje zrobile, zablysnoles i dalej h00j ciebie to obchodzi, a mi 20% to jest roznica, bez urazy ale jestem pewien, ze tak bedzie.

@EDIT

placzenie nad tymi sygnaturkami one nie sa takie wazne poco tam wam jakis tekst jak wiekszosc osob ma prawie to samo...

Dziecko, schowaj sie bo nic do tematu nie wnosisz

Opublikowano

Wiesz za co masz warna, sygnatury nieregulaminowej już nie masz bo ja ją skasowałem. Wg. twojego rozumowania to powinienem dać warna za sygne a jak już ją usuwam to problem znika? I mam warna zdjąć? Jeszcze trochę na tobie to 20% powisi.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

@Ot

Grupa: Moderator 2Moons

Jakim cudem rządzisz na całym forum? Wojtasek chyba miał rację.. poprosisz (albo "wyliżesz dupę") i masz..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...