Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym mam zarabiać?

m2xd1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sure wp 35lvl. Mam fms+3 (użyłem już z 8 bodzi). Teraz nie mam kasy. Miałem postać na której miałem włączony fb i z tego sie utrzymywałem. Na czym mam teraz zarabiać? (rozwalanie metków nie wchodzi w gre bo mam jakąś klątwe, bo mi dropią jakieś tanie ku lub kd+0,1, 2max)

Opublikowano

jak stary server to dropienie broni na 30 lvl odpada.

kontynuuj łowienie ryb, kuj rudy lub czekaj aż ci coś porządnego wyleci z metków.

ps. dropienie z metków na 35 lvlu jest bardzo opłacalne, do teraz dropiły ci same śmieci, a zaraz ci może dropnąć aura lub jakieś kd +4..

Opublikowano

Miałeś pecha i tyle. Ja bym na tym lvl'u siedział w m2, bił metki a przy okazji ubijał besty i kuł rudy ( tylko ebonit i srebro, reszty sie według mnie nie opłaca). I jakie masz śr. w fms'ku, że go tak ulepszasz? :D

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Tak pech raczej nie klątwa jeżeli łowienie ryb nie satysfakcjonuje cię to idź na metki w końcu coś dropniesz wartościowego..

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

looknij to :)

http://www.mpcforum.pl/topic/525206-tut-dropek-na-21lv-zobacz-metin2pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...