Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny Ekran w menu

Quenas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam oryginalną grę wczoraj grałem normalnie i wszystko było fajnie. Od dzisiaj rano gdy włączyłem grę mam czarny ekran w menu głównym (dźwięki są) nic nie widać, gra cały czas działa. Stało się to po zmianie rozdzielczości gry. Co najciekawsze (jako doświadczony gracz MW) na czuja wszedłem do lobby i dołączyłem do rozgrywki, mapa się załadowała i normalnie grałem, obraz był normalnie i grałem.

Powie mi ktoś w czym tkwi błąd?

Reinstalki nie chcę robić bo gry nie mam na płycie tylko pobrałem ją ze steama - 14GB.

Opublikowano

Heh, ja też się obawiałem o mojego multika mw3 ;)

Ale jeśli chcesz przeinstalować, to musisz po prostu przeinstalować całego steam'a.

Wydaje mi się, że prosty re-install może naprawić sprawe. (uninstalujesz instalatorem steam'a tak, aby zostały dwa foldery w oryginalnym folderze steam'a, po czym ponownie instalujesz steam'a i wszystkie na nim gierki) a jeśli masz zapchaną dość bibliotekę jak ja, to polecam postawić kompa na noc, w weekend :D

Opublikowano

@zaid

Po co parametry jak wczoraj chodziło na 60fps, Extra/1280x1024. To raczej nie wina kompa.

@Okrzem

Naprawdę nie ma innego sposobu oprócz reinstalki steama z grami. Musiałbym ściągać MW3 od nowa, a on waży 14GB ;/

Opublikowano

Sory że piszę post pod postem, ale jak narazie ściągnąłem wczoraj grę jeszcze raz ze steama(14GB) i dalej miałem ten błąd. Dzisiaj włączyłem komputer, odpalam grę z nadzieją, że będzie działać i... Działa 0.o?? WTF??

Opublikowano

Najnowsze mam, problem jest z grą nie z moim sprzętem... Teraz już wiem jak rozwiązać ten problem. Gdy mam czarny obraz w menu to trzeba zrobić restart kompa i wtedy działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...