Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft problem z hamachi

Hacker77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec mam swoj serwer hamachi.I grałem z kuzynem co mieszka za scianą ok tygodnia.i caly czas trzech kolegów ( bo tylu miale mw sieci mojej ) mialo Zielone kropki. Teraz gdy wbija kuzyn ( co mieszka za sciana i ma te sama siec od tego samego operatora co ja ).Ma straszne laggi i wywala go po 2 min,Odczytuje wiadomosc co ja napisalem co jakies 2 min.Na hamachi normalnie pisze ze mna.Niema laggow na mozilli.Ogolnie net mu dobrze chodzi.Lecz teraz 3 kolegow i kuzyn maja u mnie na hamaku niebieska kropke.A mi net chodzi swietnie,niemam laggow w grach, mozilla mi normalnie lata.

Co moze byc przyczyna???

Pomozcie.

Pozdrawiam

Hacker77

1dy6mu.jpg
Opublikowano

Serwer bukkit ? Jakie masz pluginy ? Jaki komputer ? I jakie łącze ? Bez tych informacji ci nie pomożemy ...

Serwer normalny ( plik MinecraftSerwer :P niemam zadnych pluginów. Komputer dosc mocny , 2GB ram , GF9600 , Amd Athlon 64x2 6400 2,4 ghz dwurdzeniowy łacze mam radiówke 1mb ;p na mozilli po 200kb max ciagnie a norma to tak 100-150kb/s

1dy6mu.jpg
Opublikowano

Wyłącz wszystkie procesy oprócz minecraft_server i minecraft'a.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Wyłącz programy typu gg, torrent ( pobiera 70% internetu ).

Jak nie pomoże to zaktualizujcie hamachi albo zapytaj się

operatora twojego łącza czy czegoś nie robią, naprawiają.

Z dnia na dzień to jest po prostu niemożliwe

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...